Абсолютно випадково заскочив на цю тему.
Підсилювачі і радіоприйом - колись ця тема дуже мене цікавила. Підсилювач, зроблений за схемою Сухова (з журналу "Радио") і досі у мене працює.
Але хвалитися не хочу. Хочу сказати ось що.
Імпульсний блок живлення із хорошим, добре прорахованим мережевим фільтром чудово працює і не створює радіоперешкод, навіть якщо його майже не екранувти.
Всі давні пристойні підсилювачі мають живлення з звичайним, низькочастотним трансформатором, але це не стосується сучасних підсилювачів. Те ж саме можна сказати і про хороші, не китайські радіоприймачі. Широтно-імпульсний блок живлення наступає і перемагає.
Ринок наповнений не радіоприймачами, а якимось китайським радіо-барахлом, деяке барахло навіть недешеве.
Автомагнітоли ніяким боком не захмщені від радіоперешкод від поганенького блока живлення з широтно-імпульсним перетворенням. Навіть в самому автомобілі, якщо неудачно вибрати точку заземлення, можна одержати багато перешкод від власної системи запалення.
Деякі автомагнітоли розраховані на непроходимо погані, нікчемні динаміки. Підключити таку магнітолу до хороших колонок - це не звук, а ненормально підняті високі і низькі частоти.
На форумах радистів тема радіприйому, перешкод і автомагнітол настільки велика, як ракова пухлина, що розмови на нашому форумі порівняно з тими форумами виглядають, як одна буква з усього китайського алфавіту.