Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

MAX

Цитата: "admin" post=17275А что можно серьёзно говорить об украинском двуколоре?
Ну, начали уже вещание или нет, если начали, то чего вещают и сколько стоит?  
  •  

admin

начал вещать?! де? шо? да никогда в жизни  
  •  

orion

У нас в эфире матрас на *киноточке* не исчез.Так везде?Они начали вещение в эфирной цифре?  
  •  

TAKIT

Уважаемый ORION! У Вас - это где?

У нас (Ивано-Франковск) тоже матрас на киноточке. Кроме того, у нас показывают только мультиплексы МХ-1, МХ-2 и МХ-5.

А у Вас?  
  •  

pati

А чому Ви постійно стверджуєте що в Івано-Франківській області працюють тільки три мультиплекси ? Нармально приймається МХ-3 і в Івано-Франківську, Долині.

•  

TAKIT

Дивно, але у мене чомусь немає. Також такий самий стартрек, рівень сигналу на інших мультиплексах 60%, а цього не находить чомусь...

Цілком ймовірно, що у мене в Тлумачі приймає МХ-3 як з Ів-Франківська, з Микуличина, так і з Долини, а всы вони йдуть по 31 ДМ і як результат один одному заважають.

Спробую ще повернути антену на Коломию (Дебеславці) - там МХ-3 по 30 ДМ мав би йти...  
  •  

Igor76

Специ, підкажіть молодому - Потужність передавача цифрового 1 кВт - скільки це кілометрів ? , хорошого прийому ?  
  •  

admin

немає відповіді, точніше мало параметрів. наприклад 1 квт цифри під землею - 0 км. якщо 180 метрів підвісу але прийомна ант. це гвоздь то теж 0 км і тд. і тп  
  •  

REX

Не розумію, тюнерів Т2 ще немає, а народ вже дивиться цифрові канали?   Поясніть, як цифрове телебачення може прийматися на звичайну антену, коли через антенний (коаксіальний) адаптер передається аналог, а цифровий сигнал передається через HDMI або DVI?  
  •  

Sergeygut

Хто володіє інформацією. Чи будуть колись на Кіноточці та НЛО ТБ інші передачі, крім "Критичної точки"?  
  •  

Sergeygut

REX писав:"Не розумію, тюнерів Т2 ще немає, а народ вже дивиться цифрові канали? Поясніть, як цифрове телебачення може прийматися на звичайну антену, коли через антенний (коаксіальний) адаптер передається аналог, а цифровий сигнал передається через HDMI або DVI?
Зараз через коаксіальний кабель з антени передається як аналоговий так і цифровий сигнал. В кого є приставка DVB-T2 він може вільно дивитись до 25 каналів на даний час.  
  •  

REX

Та де її взяти ту приставку? я ще не бачив, кажуть зовсім скоро з"являться у продажу в березні.  
  •  

Ігор

Цитата: "REX" post=17659Та де її взяти ту приставку? я ще не бачив, кажуть зовсім скоро з"являться у продажу в березні.
можна купити але дорого, і дивитися пока не закодують.
Краще всетаки дочекатися коли з'являться "правильні" приставки, щоб дивитися кодовану цифру.  
  •  

Sergeygut

Сьогодні з ранку пропав 1-й мультиплекс в Черкасах. Через годину появився.  
  •  

Serhiy1970

Цитата: "REX" post=17659Та де її взяти ту приставку? я ще не бачив, кажуть зовсім скоро з"являться у продажу в березні.
В первых числах марта на сайте "Стронга" появится подробная информация о "правильной" модели DVB-T2 приставки. И 19 марта - это самый поздний срок начала продажи "правильных" приставок. Потерпи ещё максимум месяц.
Ну а если тебе всё-таки не в терпёж, то вот тебе целая коллекция T2 приставок, которая очень скоро станет непотребом.  
  •