Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

Alexs85

Цитата: fediv від Серпень 02, 2018, 09:04:21
Хтось бачить канали 41 і 43 за 90 км від Києва ? Та вже за 50-60 км від Києва їх дивитись важко, нескінченно сиплеться картинка.
Смотрю 41 і 43 за 68 км от Киева на польскую антенну, сигнал стабильный. В селе ближе на 10 км не прописываются. Зависит от рельефа местности и прохождения сигнала.
  •  

Ігор

fediv, так раніше в Рокитному приймали КДРТРК на 41 ТВК для ретрансляції на 40 ТВК.

PS. Вчора приймав його на польську антену з живлення 5В.
  •  

fediv

Ось приблизна статистика по передавачах в Києві на частотах 41 ТВК і 43 ТВК.
За останній рік на частоті 41 ТВК так-сяк працювало, хоча впевнено можу сказати, що відстані від Києва спочатку пропадають канали 41 ТВК і 43 ТВК, а вже потім DVB-T2, тут ситуація краща.
Що стосується частоти 43 ТВК, то вона за останні пару років регулярно пропадала, ніби й нема трансляції. Мабуть, працівники, які обслуговують вежу, не мають куди включити електрочайник, і включають замість передавача 43 ТВК (потужність приблизно та сама), а назад перемкнути забувають.
  •  

kotenko.

fediv, а на якій відстані від києва найчастіше ви приймаєте ці МХ?
#наташанемішай
  •  

fediv

Думаю, по прямій 60 км. Але частота 43 ТВК не раз пропадала і в Києві.
  •  

Ігор

fediv, гарний жарт. Думаю вивільненої потужності вистачить і на 50 чайників. Може перестануть  :laugh:
  •  

Ale12345

АНАЛОГОВЕ МОВЛЕННЯ У КИЄВІ ТА КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВІДКЛЮЧИЛИ З ПОРУШЕННЯМ ПРОЦЕДУРИ

https://tsn.ua/video/video-novini/analogove-movlennya-u-kiyevi-ta-kirovogradskiy-oblasti-vidklyuchili-z-porushennyam-proceduri.html
  •  

kram2000

Гарно міг би охарктеризувати думки Олега Черниша і працівників 1+1 один класик сучасності.  8-)

Spoiler

А взагалі, в Україні є набагато серйозніші проблеми, ніж відімкнення аналогу. LOL.
  •  

velychko.op

Я думаю всім зрозуміло хто такий черниш
  •  

Ігор

Сьогодні МХ-1 і МХ-5 із Києва показують із якістю 100%, МХ-2 і МХ-3 з якістю 50-60%.
41 ТВК часом рве картинку, при зриві якість 0%. 43 ТВК зник.
Вимкнення аналогу суттєво покращило прийом цифри.
  •  

kotenko.

Цитата: fediv від Серпень 02, 2018, 15:33:27
Думаю, по прямій 60 км. Але частота 43 ТВК не раз пропадала і в Києві.
щодо 43 твк, там може й цифра з черняхівки (житомирщина) заважати. Або ще треба почекати, поки в Черкасах не відключать Україну на 41 і Рось на 43 твк.
#наташанемішай
  •  

kotenko.

Ігор, це ви вдень так приймали чи ввечері?
#наташанемішай
  •  

kotenko.

Цитата: mikhail від Серпень 02, 2018, 21:16:40
Я думаю всім зрозуміло хто такий черниш
Я вже давно казав, що по ньому бейсбольна бита плаче.
#наташанемішай
  •  

E.v.g.

Давайте без образ.  Щодо перепетій із засіданнями, то конфлікти скрізь можливі,  головне, що домовилися і працюють. Я вважаю його порядою людиною. А от щодо його колеги, який займається конкурсами, такого сказати не можу.
  •  
    Подякували за цей пост: vital-fm

kram2000

Ну Черниш з Костинським часто дискутують на останніх засіданнях. Дійшло  навіть до того, що Плюси (чиїм лобістом є пан Черниш) зняли маніпулятивний сюжет про Костинського у програмі "Гроші".
Але, на мою думку, що Черниш, що Костинський - це люди не без гріха. Кожен відстоює позицію, яка їм здається вигідною.
  •