Записи з ефіру

Автор pavlo_r, Травень 10, 2011, 15:51:56

Попередня тема - Наступна тема

Лех

Запис, літо 1997 рік, Польська радіостанція RMF FM, ефір- дискотека з нічного клубу(з його фоном)перезапис з аудіокасети

http://rghost.ru/42299935

http://www30.zippyshare.com/v/72233503/file.html
  •  

Sergut

Запис - Перець фм (Біла Церква)
Запис - Хіт фм
Запис - Русское радіо
Пізніше викладу : Kiss fm , Авторадіо , Ретро , Радіо НЕТ
  •  

Ігор

Зараз скидаю на флешку запис місцевого плейлиста Хіт фм, а також Хіт парад Топ 40 з Європи Пласи, і записи радіошоу з Кіс фм. Завтра віддам флешку напарнику щоб він їх скинув на файлобмінник.
Правда якість паганенька.
Оновлено о 19:41:09
Хотя вчорашні записи на максимальній якості нормальні.
  •  

Ігор

•  

kotenko.oleksander

Зараз я записую топ40 Європи плас.
  •  

Sergut

Зробив запис київських радіостанцій (в м.Біла Церква)
  •  

Radiostyle

Дякую за запис Сергію!
І це ще на 8-му поверсі...
А що то за останній запис,Наше радіо?!
І можеш ще будь ласка записати як у тебе приймається Ера фм з Києва та Володарки (на рахунок останнього,бачу,що погано,автопошук зупинився на 103,3;дуже сильна гармоніка "відбиття" від Стильного,в мене аналогічно  :|
А на 105.0 УР-1/Промінь в тебе що,РДС не відображається,чи ти просто не дочекався?!
P.S Трохи згодом,зроблю запис,як в мене приймається Київ,може ще щось спіймаю.
  •  

Sergut

Останній запис то Радіо Next (99.4) тільки RDS погано відображався ) Так викладу зараз записи , але гармоніка "відбиття" дуже сильна так, шо слухати неможливо (але можливо, якщо вимкнений передавач на (103.8)) :) RDS на 105.0 УР-1/Промінь відображаеться рідко  :(
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=40919Останній запис то Радіо Next (99.4) тільки RDS погано відображався ) Так викладу зараз записи , але гармоніка "відбиття" дуже сильна так, шо слухати неможливо (але можливо, якщо вимкнений передавач на (103.8)) :) RDS на 105.0 УР-1/Промінь відображаеться рідко  :(
Зрозуміло,дякую!
  •  

Sergut

•  

Sergut

7.01.2013 буду в м Кролевець (Сумська область) зроблю записи радіостанцій та місцеві рекламні блоки (м.Шостка та м.Конотоп).
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=40928Зробив запис
То Володарка наче ще краще за Київ приймається,навіть більш-менш у стерео,от тільки якби не гармоніка від Стильного  :|
  •  

Sergut

Денисе, згоден ) Буває вмикаю, але вже через 10 хв починає боліти голова від " гармоніки від cтильного". Нормально слухати неможливо.  :| А перенести передавач в БЦ вони не хочуть  :(
  •  

Ігор

Пам'ятаю що в центрі на Кіпо взагалі нічого не можна було прийняти з Києва. Все заглушено гармоніками. Перевіряв на четвертому поверсі коли жив у гуртожитку. Хотя приймачами за 20 грн ловив Київ без проблем.

Ставив на запис Перець фм у Новорічну ніч, думаю (якщо запис вдалий) добавлю сюди трохи пізніше.
  •