Записи з ефіру

Автор pavlo_r, Травень 10, 2011, 15:51:56

Попередня тема - Наступна тема

Гвоздецкий

Записал видео завершения работы украинского радио и его приема из Одессы:

http://www.youtube.com/watch?v=WQUmd3YwkJo
Меня интересует, что это за звук (жужжание) после гимна перед сигналами точного времени? Может это какой-то сигнал для автоматического отключения проводного радиовещания или передатчиков?
  •  

vital-fm

Сергію, якщо можна годинний запис 106,2 з Конотопа.
І може Суми вдасться виловити, 107,0 цікавить.
  •  

Sergut

Коли я був минулого разу приймалося : Конотоп Радіо-Кон (103.9МГц) , 106.2МГц (Експрес-радіо) , 107.1МГц (Перець FM) та Шостка (91.2МГц) Хіт фм (дуже погано) , (101.9МГц) - Радіо "ЕРА FM" , (102.5)- Авто (краще за всіх) та 105.3МГц - Ретро (непогано). Суми не ловив. Добре зроблю годинний запис 106,2 з Конотопа. :music:
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=40947А перенести передавач в БЦ вони не хочуть  :(
Ну тут окрім не хочуть,є нюанс з частотою,103,5 та 103,8 - рознос < 0.4 mHz.
  •  

Лех

Цитата: "Гвоздецкий" post=40973Меня интересует, что это за звук (жужжание) после гимна перед сигналами точного времени? Может это какой-то сигнал для автоматического отключения проводного радиовещания или передатчиков?
Теж помічав і нераз, і ще років 10 таке памятаю , особливо було чути на Промені .
  •  

Sergut

Денисе ,згоден. Аби Еру перенесли на прораховану частоту в БЦ, то тоді було б діло. Я даже був би згоден, щоб на 101.2 МГц (Володарка) перенесли Еру , тоді її було б можливо слухати.  :music:
  •  

Sergut

Денисе,Ігоре, ні в кого немає записів Kiss fm (старих ще місцевих "відкривашок та закривашок")??? Або з інших міст ???
  •  

Ігор

В мене точно немає.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=41106Денисе,Ігоре, ні в кого немає записів Kiss fm (старих ще місцевих "відкривашок та закривашок")??? Або з інших міст ???
Сергію,у мене особисто нажаль немає,можна пошукати в неті,може щось "завалялось"  :dunno:
  •  

Sergut

Я с самого початку цієї теми дивився, але вже всі записи з файлообмінників (на початку теми) видалені :|
  •  

Ігор

Якщо на наступному тижні у мене буде можливість, скидати запис Перець фм у новорічну ніч? Тривалість трохи більше 4 години 20 хвилин.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=41121Якщо на наступному тижні у мене буде можливість, скидати запис Перець фм у новорічну ніч? Тривалість трохи більше 4 години 20 хвилин.
Так!
  •  

Sergut

Запис - Kiss fm
Якщо буде час ( завтра вихідний ,отже він буде ) викладу записи Ретро та радіо НЕТ  :music:
  •  

Mikemelins

•  

Ігор

На цьому тижні нажаль я не зможу скинути запис Перця. Доведеться сидіти вдома :(
  •