Як я і обіцяв,
купа записів за минулий місяць, і їх більше, ніж було в лютому. Дещо запізнився з їх викладенням, бо минулий тиждень витратив на обробку цих записів, і багато записів сьогодні вже не встигну викласти. Серед цікавого - два записи Нашого з початку березня, на яких був збій, через який навіть в онлайн-ефір пішло шипіння, характерне для FM, два записи Самари з Павлограда, один з яких зроблений в день його заміни на Мегаполіс в FM-ефірі і до подальшого призупинення онлайн-мовлення, а другий - після його відновлення, а також записи, які я робив під час поїздки в Київ і додому, зокрема і Першого Конотопського, яке не веде онлайн-мовлення. Але на жаль, на більшості з них не натрапив на місцеву рекламу, за винятком того ж Першого Конотопського, Перця з Києва, і Хіт FM із Шостки, щоправда, на ньому місцева реклама як така відсутня, бо тут 100% ретрансляція київського ефіру. Записи Города з Нікополя, які є разом із записами за лютий, вирішив вже не перезаливати.
Помітив, що в одному з телеграм-каналів з'явився запис з Ретро FM за кінець 2021 року, який я раніше викладав сюди. Слід уточнити, що цей запис робився із Шостки, і оскільки прийом вівся за 35 км від передавача, присутні певні завади, особливо в кінці запису. Також цей запис був зроблений за 12 днів до припинення мовлення. Коли буде вільний час, то планую зробити підбірку записів за 2021-2023 роки, до якого, зокрема, додам і цей запис.
До речі, у когось є записи Перця за літо-осінь 2022 та/або зиму-весну 2023? Тоді я відкрив для себе немало нових пісень, які схоже, не звучали на інших станціях, хоча деякі й досі звучать на Люксі. І як на мене, тоді Перець було приємніше слухати, ніж зараз, хоча й останнім часом я відкрив декілька нових пісень. Вирішив пошукати записи в телеграмі, але за 2022 рік знайшов лише довоєнний фрагмент, а також запис через декілька днів після виходу з марафону. З 2023 роком ситуація краще - є фрагмент за лютий, власний запис за квітень, якому вчора виповнився рівно рік, і записи за літо та зиму. Коли буде вільний час, я планую дістати записи за цей період з веб-архіву, але якщо у когось збереглися записи, то поділіться.