ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Не розумію чому радіостанції переходять на РАТЕЛ?

Імхо, було б непогано після вимкнення 1+1 щоб радіостанції підключили на ту антену звідки зараз мовить 1+1.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=39199Не розумію чому радіостанції переходять на РАТЕЛ?
Точно не знаю чому,але можливо там краще ніж на вежі РРТ,всі станції УМХ мовлять з  РАТЕЛа і супери теж звідти,можливо там платити менше,ніж на РРТ...
  •  

Ігор

І ТАВРи теж звідти, тільки Мелодія і Русское з КРРТ.
З КРРТ краще. Може з РАТЕЛа просто дешевше?
  •  

kopop

•  

Ігор

Згадав як Інтер мовив з Ратела на екрані було видно сніжок. Це я помічав і в мене, і в бувшої яка живе в Згурівському районі.
Зараз з КРРТ і в мене в дома  зображення чисте.
  •  

kopop

Новий рдс на 96.8  
DJFM96.8 + RT: DJFM, 96.8
FM, Kiev,
www.djfm.ua,
reklama (044)
537-37-37 ***** pop
music
  •  

admin

Цитата: "Ігор" post=39210Згадав як Інтер мовив з Ратела на екрані було видно сніжок. Це я помічав і в мене, і в бувшої яка живе в Згурівському районі.
Зараз з КРРТ і в мене в дома  зображення чисте.

Коли це Інтер мовив з Ратела?
  •  

Ігор

В 2008 - 2009(?) здається інформація була на сторінці Києва.
Може я помиляюся.
  •  

admin

008
телеканал "Інтер" переходить до стереомовлення
липень - телеканал "Купол" переносить мовлення на вежу АТ " Рател", з середини літа розпочинає ретранслювати телеканал "UBC"
1 вересня - замість телеканалу "Мегаспорт" розпочав мовлення телеканал "К1" на 58 ТВК

2009
12 лютого - цифровий мультиплекс, що мовить на 64 ТВК, збільшує потужність до 1,5 кВт та змінює поляризацію на вертикальну
березень - телеканал "Купол" припиняє ретрансляцію телеканалу "UBC" на 56 ТВК та розпочинає ретранслювати телеканал "КРТ"
1 квітня - зміни у цифровому мультиплексі на 51 ТВК, "УЦТМ" розпочинає ретранслювати 4-й мультиплекс, телеканал "Купол" припинив ретранслювати телеканал "КРТ" на 56 ТВК
9 червня - телеканал "Купол" розпочинає ретранслювати телеканал "КРТ"на 56 ТВК
  •  

Ігор

Прошу пробачення, помилився :oops:  але ІНТЕР певний час підсніжував.
  •  

kopop

Новий рдс на 93.8
BUSINESS/назва/виконавець + RT:
BusinessFM, 93.8 FM,
Kiev,
www.bfm.com.ua,
reklama (044)
537-37-37
  •  

Shurik

На Рателі стоїть італійська мультиполяризаційна антена (змішана поляризація) з високим коефіцієнтом підсилення. КРРТ цього не має((( Концерт виграє тільки через висоту.
  •  

benedict

Цитата: "Shurik" post=39231На Рателі стоїть італійська мультиполяризаційна антена (змішана поляризація) з високим коефіцієнтом підсилення. КРРТ цього не має((( Концерт виграє тільки через висоту.

А хіба на Рателі лише одна антена?
На мультиполяризаційній, думаю, сидять не всі.
  •  

Serhiy1970

Киевляне, на сегодняшний в Киеве в МХ-5 (29 ТВК) прописываются 13 телеканалов (в т.ч. 5 платных), или уже опять 8, как раньше было ? Повлияло ли заявление Нацрады, что на впихивание платных телеканалов в существующее сейчас ДВБ-Т2 никто не давал ?
  •  

Ігор

Цитата: "benedict" post=39253
Цитата: "Shurik" post=39231На Рателі стоїть італійська мультиполяризаційна антена (змішана поляризація) з високим коефіцієнтом підсилення. КРРТ цього не має((( Концерт виграє тільки через висоту.

А хіба на Рателі лише одна антена?
На мультиполяризаційній, думаю, сидять не всі.
а як виглядає та антена? І які в неї параметри?
  •