ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

benedict

Цитата: "Ігор" post=40322Що зараз на 107?

шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
До речі, на 100,5 і 102,5 майже аналогічна ситуація - передавач працює, мовлення немає.
Вочевидь, якісь проблеми з електропостачанням на Татарці, де всі ці три станції сидять.
  •  

Ігор

Зараз їду по БЦ перевірив 100,5 і 102,5 на обох несучі. На 107 нічого не розібрав.
  •  

kopop

Наразі 107 грубо говоря - шипить,але є рдс:)
Оновлено о 19:26:25
Цитата: "Ігор" post=40325Зараз їду по БЦ перевірив 100,5 і 102,5 на обох несучі.
Підтверджую!!! :)
  •  

kopop

Завтра я не зможу відстежити мовлення на вище згаданих частотах,поїду з Києва, буду доповідати про мовлення в Ніжині :)
  •  

Ігор

Я зможу аж в вечері перевірити. Буду на роботі.  benedict  може Ви зможете перевірити раніше?
  •  

benedict

Цитата: "Ігор" post=40345Я зможу аж в вечері перевірити. Буду на роботі.  benedict  може Ви зможете перевірити раніше?

Коли? Завтра?
  •  

Ігор

•  

kopop

Цитата: "benedict" post=40324
Цитата: "Ігор" post=40322Що зараз на 107?

шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
До речі, на 100,5 і 102,5 майже аналогічна ситуація - передавач працює, мовлення немає.
Вочевидь, якісь проблеми з електропостачанням на Татарці, де всі ці три станції сидять.
Цікаво,як там зараз...чи мовлення нормалізувалось...Ігоре,можете перевірити???
  •  

Ігор

Перевірив, мовлять нормально.
  •  

kopop

А коли відновили нормально працювати?
  •  

Ігор

Я думаю давно. Вчора коли налаштовував Європу плас, то 102,5 і 100,5 точно мовили.
  •  

kotenko.oleksander

Цього тижня Щось у мене з Києва перестало ловити радіо.  :nea: Ловить лише Ностальжі.
  •  

kotenko.oleksander

3 січня Music Radio-19 років. Вітаємо!!! :bravo:
  •  

Ігор

Цитата: "kotenko.oleksander" post=41300Цього тижня Щось у мене з Києва перестало ловити радіо.  :nea: Ловить лише Ностальжі.
а ловили завжди?
  •  

АДВ

Цитата: "kotenko.oleksander" post=413023 січня Music Radio-19 років. Вітаємо!!! :bravo:
Хто ж наступним власником стане? УРГ ? Тавр не хоче розвивати мережу,придбали заради покриття заходу,фактично цiкавила ех-мережа 4ю й усе
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •