ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Alexey

Цитата: "ADV" post=41305Хто ж наступним власником стане? УРГ ? Тавр не хоче розвивати мережу,придбали заради покриття заходу,фактично цiкавила ех-мережа 4ю й усе

ТАВРу бы для начала Кисс с Роксом и Мелодией доукомплектовать частотами. Там пробелов ещё полно. Какое там Мьюзик радио? ИМХО. Предыдущий конкурс, они, можно сказать, проиграли УМХ. Европа Плюс собрала сливки.
  •  

Sergut

Нікому не здалося, що сигнал Gala radio став набагато слабший ??? Вчора їхав з Києва (завжди слухаю його до БЦ , а тут вже біля Глевахи воно приймалося дуже погано) Та також замітив, що воно в мене дома не приймається.
  •  

Ігор

В мене приймається, але гірше ніж раніше. На днях я здивувався чому не прийняв автонастройкою.
  •  

Sergut

В Києві на Gala radio звук як із погреба.  :music:
  •  

Mikemelins

Нормальный звук... Через гарнитуру мобильного телефона нормально.
  •  

Sergut

Не знаю , вчора був цілий день в Києві , порівнянно як було раніше та з іншими радіостанціями звук глухий.
  •  

Mikemelins

Сейчас в Киеве на 88 Мгц и около можно услышать какую-то радиостанцию... Говорят на нашем (украинский)... Улов еле-еле. Частота вещания словно плавает.
90,8 - таже хрень.
Такое впечатление, что там вещают сразу 2 радиостанции.
  •  

Mikemelins

на 99.2 какое-то разговорное радио. Нет, не Эра.
  •  

Ігор

Може гармоніки? Який приймач використовуєте?
  •  

Mikemelins

Обычный мобильный телефон с гарнитурой.
  •  

Ігор

В містах де мовлять радіостаннції, є гармоніки від них. Більше всього це вони, тим більш якщо Ви написали, що дві радіостанції на одній частоті. За розмовну радіостанцію звірте її ще зі 105.
  •  

Vova.UA

Може бути наводка навіть з ТВ каналу. Я у Львові ловив звук Першого і 24
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Mikemelins

99,2 и 105 (НРУ) не совпадают. На 99,2 вещания уже нет.
По поводу гармоник... Какие-то странные гармоники. На 2х частотах одновременно вещают 2 радиостанции. Частоты плавают. То есть нормально услышать невозможно...но если помучаться, то слышно, что сразу 2 радиостанции играют...
  •  

Ігор

Дивно.

В гармоніках це нормально коли дві радіостанції на одній частоті.
  •  

kopop

Моя вилазка у Чернігівську область закінчилась сьогодні,сьогодні також я приїхав у Київ,всі Київські радіостанції мовлять нормально:)
  •