ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "admin" post=42558что именно брехня?
Ну хоча б на рахунок радіо Нет (дитячі передача взагалі відсутні,власних передач тільки єдина релігійна "Благовіст",новин останнім часом не чутно,правда муз.наповнення оновилося,оце єдиний +) та УПП в кабелі,далеко і всіх загальнонаціональних немає.
  •  

fediv

Тут у мене не вистачає інформації. Мені писав користувач DVB-T2 з Фастова, що він мусить направляти антену або на Київ, або на Білу Церкву, бо у Фастові не транслює. А тут я читаю про передавач в Фастові на частоті 64 ТВК, яка ще й співпадає з київським передавачем на 64 ТВК, тільки у нас вертикальна поляризація передавача на цій частоті. То в Фастові той перелавач транслює якийсь цифровий мультиплекс ?
  •  

admin

fediv
Є ж сторінка Фастова на цьому сайті? Не можна зайти подивитися?
  •  

fediv

Розібрався, дякую. Мультиплекс справді не транслюють. Фастівський передавач транслює аналогову "Україну" на ТВК 64.
  •  

Radiostyle

На днях покращився прийом радіо Мелодія з Києва в БЦ :super:
Приймається на магнітолу,з підсилювачем (у вигляді "шматка" 1,2 м мідного провода  :) ) на 5-
  •  

kopop

Цитата: "Radiostyle" post=43433На днях покращився прийом радіо Мелодія з Києва в БЦ :super:
Приймається на магнітолу,з підсилювачем (у вигляді "шматка" 1,2 м мідного провода  :) ) на 5-
я це помітив ще місяць тому...коли проїжджав в сторону ніжина,  95.2 було чутно до станції "Носівка",а коли сигнал пропав,я  помітив що там ловиться 106.3 з Чернігова на 4+,та 104.1 з Ніжина на 2-3+.
  •  

Ігор

Таври покращують сигнал. А я думав що їм всеодно. zzz

По дорозі на роботу сигнал був то на 3, то пропадав. В дома ще не перевіряв.
  •  

admin

•  

Ігор

Так, а на Ренесанс я думаю можна добавити помітку слабкий сигнал. Щось паганенько я його прийняв.
  •  

Mikemelins

Шансон плохо ловит в самом Киеве... Солома. На 3
  •  

Ігор

Дивно, тільки що перевіряв в дома теж трійка телефоном :blink:
Мелодія без змін.
  •  

kopop

Дуже дивно...живу близько від вежі,навіть видно її,шансон на 5++
  •  

velychko.op

Тавр то поправляє прийом у Києві, але з Радіо Рокс поки що проблеми. 103,6 і 103,5 заважають... не збільшиш... 103,5 це Ера у Володарці...
  •  

kopop

mikhail,  а може ТАВРи зможуть перенести передавач Роксу на КФКРРТ,та поставити Рокс у горизонтальну поляризацію,єра ж на 103.5 у вертикальній? Сподіваюсь не будуть  заважати один одному:)
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=43446Так, а на Ренесанс я думаю можна добавити помітку слабкий сигнал. Щось паганенько я його прийняв.
Ну не знаю,в мене стабільно на 4+ іде  :music:
  •