ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Вирішив перевіти де зникне сигнал Стильного на 105,5. Спочатку повністю зник біля льотної школи Океан, проїхавши поле він з'явився з перемінним успіхом. Далі ми повернули з траси, здається у Ксаверівці(?). Сигнал став на трійку, і зникав лише в одній ямі і в при в'їзді в Узин. За Узином ми повернули на Рокитне, сигнал став пропадати, заїхавши в Житні Гори, сигнал став на 2. В самому Рокитному в маршрутці глухо. Слухаю БЦ.
Оновлено о 13:52:53
Хотя ні, двійка навіть трійка є :)
  •  

Ігор

Вирішив після того повідомлення перевірити далі. Сигнал був від 0 до 3, в основному на 2.
Цікаво, який сигнал доходить Таращі?
  •  

kopop

Сьогодні змінили рдс на 99.4: Lounge/Music
  •  

kopop

Імхо,92.4мГц мовить в моно,і доволі давно (горить індикатор "стерео" а власне стереоефект відсутній)
:(
  •  

Ігор

Завтра буду в Києві, якщо не забуду теж перевірю. ;)
Таке враження що на Стильному в Києві стерео гірше ніж в БЦ. І менше спрацьовує ніж в БЦ. Треба буде ще спробувати порівняти.
  •  

kopop

А чому на сторінці києва вже немає на 94.6 XFM LONDON? Присочили їх нарешті вже???
  •  

Ігор

Коли будете на Оболоні перевірте ще раз.
  •  

Mikemelins

Скорее всего что-то вещает. На 94.55 на 2- какую-то станцию слышно. Живу недалеко от вокзала.
Гармоника 95.2
  •  

kopop

Цитата: "Mikemelins" post=44574Скорее всего что-то вещает. На 94,55 на 2- какую-то станцию слышно. Живу недалеко от вокзала.
то мо у вас гармоніки,а xfm мовить на оболоні
  •  

Ігор

kopop, стерео ма 94,2 чутно, ще й добре.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=44583kopop, стерео ма 94,2 чутно, ще й добре.
не на ренесансі а на ретро!!! Не на 94.2 а на 92.4!
  •  

Ігор

:blush: але і там почув.

А тим часом на 98fm несуча.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=44585:blush: але і там почув.
дуже дивно...в мене моно на телефоні йде постійно...коли слухав ретро,перемикав моно/стерео - звук не  змінився.
  •  

Ігор

Я почув навіть перевантаження. Може до Вас слабше проходють радіостанції з РАТЕЛа?
Оновлено о 12:18:58
Перевірив ще раз. Також почув стерео.
  •  

kopop

Схоже що так...у нас ретро йде з потріскуванням а то інколи і з шипінням
  •