Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Хм, тоді за 10 метрів кабеля це міф. Буду в технікумі перепитаю.  
  •  

admin

Цитата: "puron" post=22654Доброго дня! Приймаю в Котельві на Strong 8500 (антена Польська з підсилювачем висотою 12м) сигнал з Іскрівки Чутівського району.
Потужність 77%,Якість 81%.
Наданий момент 5-й мультиплекс відключений, але сигнал є бо канали просканувались!

додам, що puron також примає усі цифрові мультиплекси з Тростянця
також інколи добиває сигнал з Красногорівки  
  •  

ZEVS

Цитата: "Ігор" post=22668Хм, тоді за 10 метрів кабеля це міф. Буду в технікумі перепитаю.
Ну чогож міф,якщо брати за еталон 1м то чим більше довжина,тим більшевтрати та ємність.  
  •  

m3ts

ЦитатаНу чогож міф,якщо брати за еталон 1м то чим більше довжина,тим більшевтрати та ємність.
Верно, только потери настолько малы , что ими пренебрегают на этой длине кабеля...  
  •  

Ігор

Цитата: "ZEVS" post=22675Ну чогож міф,якщо брати за еталон 1м то чим більше довжина,тим більшевтрати та ємність.
може значні втрати будуть  набаго більшій довжині ніж 10 метрів?
Про ємність я не писав що це міф.  
  •  

andry1989

У всіх викладачів своя температура. Дати йому антену тюнер кабель хай настроїть!  :drinks:  
  •  

Ігор

Цей викладач непоганий, може багато чого навчити.
А за температуру я згоден. Пам'ятаю майстра виробничого навчання який нам на своїх уроках диктував інструкцію магнітофону Маяк замість того щоб нам розповідати принцип роботи, і щоб ми це закріплювали на практиці. В результаті ми вимагали його заміни, змінили його нам тільки тоді як ми почали спеціально порушувати поведнку. Далі ми швидким темпом доганяли все те що нас не навчив попередній майстер.  
  •  

fediv

Цитата: "andry1989" post=22665В завершення всього того хотів сказати що в Калуші цифра не світить
Ні, справа не в тому, що ви живете в Калуші (Хлорвініл, індустрія, багатоповерхові будинки). Просто конкретно в вашій квартирі (будинку) не влається приймати нормальний сигнал. Я би також порекомендував попробувати логоперіодичну антену, а головне, добре було би повище розмістити цю антену. Я в Києві налетів на ситуацію на Харківському масиві, коли 5-му поверсі серед 9-поверхових будинків ніяким чином не вдається прийняти нормальний цифровий сигнал.
АНАЛОГОВИЙ ТАКОЖ.
Так що ваша проблема - чисто індивідуальна. Можливо, прийдеть здатись і продовжувати платити кабельному оператору.  
  •  

admin

Город Троицкое, Луганской области.
На старую поляку, как я догадываюсь, идёт приём со Старобельска (82 км).
Старобельская цифра идёт со слабым сигналом, иногда рассыпается.
Из аналога идут только 1+1 (8 ТВК, 5 кВт) и Первый (28 ТВК, 5 кВт.)
Местное вещание предоставлено 100 Втниками Первого, 1+1, Интера и ЛОТа.  
  •  

REX

А скажіть будь ласка, щоб приймати цифрове телебачення, якщо я придбаю тюнер, антена в мене польська або звичайна ДМВ на даху будинку, потрібна якась інша чи згодиться та що є, і направляти потрібно до теле вежі, чи не обов"язково?  
  •  

admin

99% що згодиться те що є і що потрібно направляти на телевежу  
  •  

TAKIT

Цитата: "admin" post=2281499% що згодиться те що є і що потрібно направляти на телевежу

Підверджую, що згодилось. Цікаво лиш те, чи HD працюватиме?  
  •  

puron

Доброго дня! Котельва, Полтавської області. Підскажіть будь ласка хто знає від чого може гуляти якість сигналу на Strong 8500, завдяки чому картинка підвисає? Антена Полька з підсилювачем висотою 12 м направлена на Тростянець Сумської області.  
  •  

pavlo_r

Живлення на підсилювач звідки подається? З тюнера чи БЖ антени?  
  •  

puron

Живлення подається з БЖ антени і він з регулятором напруги, але регулятор покращенню прийому не сприяє!  
  •