Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

alton

Цитата: "Гоша" post=28034Не тільки МХ-5...Якість знижуєтся і на інших МХ,інколи до 0%.Така ситуація відбуваєтся суворо по графіку!(((При цьому рівень сягає більше ніж 90%.
Сигнал есть, уровень большой. а приема нет.Однозначно: виноват мешающий сигнал-или от другой станции, или отраженный от преграды, или от большого усиления усилителя-образуются комбинационные частоты.  Попробуйте хорошую антенну ДМВ (логопериодическую) без усилителя. Все получится.
  •  

Гоша

Цитата: "alton" post=28037
Цитата: "Гоша" post=28034Не тільки МХ-5...Якість знижуєтся і на інших МХ,інколи до 0%.Така ситуація відбуваєтся суворо по графіку!(((При цьому рівень сягає більше ніж 90%.
Сигнал есть, уровень большой. а приема нет.Однозначно: виноват мешающий сигнал-или от другой станции, или отраженный от преграды, или от большого усиления усилителя-образуются комбинационные частоты.  Попробуйте хорошую антенну ДМВ (логопериодическую) без усилителя. Все получится.
А як щодо антени Волновой канал з підсилювачем серії SWA і живл.тюнера на антену?
  •  

admin

•  

Vova.UA

Цитата: "Гоша" post=28046А як щодо антени Волновой канал з підсилювачем серії SWA і живл.тюнера на антену?
теж непогано, тільки треба підібрати відповідний підсилювач.

Я думаю - проблема в конфлікті каналів, зараз по вечорах йде непогане проходження. В мене кожного вечора дохне Новий зі Львова. Раніше таке теж було, але тоді накладався якийсь аналоговий канал, а тепер таке враження, що просто сигнал стає слабшим - напевно якийсь мультиплекс налазить.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

m3ts

Вот так районный центр Черноморское остался без покрытия белое пятно,а с ним и целый кусок полуострова, а все из-за того что не поставили, на местной вышке передатчики ,наверно в будущем поставят ,уж слишком большая территория без покрытия и это на равнине.
  •  

admin

ну во первых пол Черноморского покрыто
во вторых - я вроде подробно описал на страницах карт
что значает белое пятно
и в третьих поставят в Олёновке
  •  

m3ts

ну пол это не весь, неизвестно когда поставят в Оленевке, аналог там принимается очень тяжко ,единственно рассчитывать на то что 200 Вт цифры -это киловатт аналога.
  •  

admin

это карта "суперуверенного" приёма
в Русскоивановке, к примёру, тоже белое, а Т2 принимается
  •  

alton

Цитата: "Гоша"А як щодо антени Волновой канал з підсилювачем серії SWA і живл.тюнера на антену?
Волновой канал относительно узкополосный, чем больше усиление антенны (с большим количеством вибраторов), тем полоса приема уже. А с усилителями нужно быть осторожным. Перегрузка метровых волн может все испортить. Логопериодическая антенна ДМВ широкополосная и имеет коэффициент усиления 10...12 дБ (длина около 1 м).
  •  

Wal_74

на рахунок Шаргородського района на сайті efirt2.tv/mesta_pered_rus.html сказано що передатчик в Володимирка,Шаргородский р-н. а у вас на карті получається в самому Шаргороді то де правильно
  •  

admin

якщо честно - то не знаю
якщо передавач дійсно у Володимирці - то покриття набагато краще
Володимиріка на 50 метрів вище
  •  

Wal_74

і що неможна ніде узнати де точно передавач. куди повертати антену.
  •  

admin

ми намагаємось
якщо взнаєте раніше за нас
прохання викласти сюди
бажанно координати передавача
  •  

Гоша

Передтим як купувати антену для покращення прийому якості Т2.Мені до Львова 80км.Нововолинська 30-35км.Яку антену краще брати?"Хвильовий канал"чи Логоперіодичну?З підсилювачем чи без...?Наскільки я розумію,типи данних антен є різні.Будь-ласка,допоможіть мені розібратись в цьому питанні!!!
  •  

admin

карти покриття Львівської та Волинської області на сайті
який сигнал у Вашому населеному пункті?
яка висота антени?
  •