Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

AlexFM

Цитата: "admin" post=28230карти покриття Львівської та Волинської області на сайті
який сигнал у Вашому населеному пункті?
яка висота антени?
В Еланце прием возможен только на высоте 5-10 метров подле КРРТ. В самом населенном пункте прием Т2 невозможен.
  •  

Гоша

Цитата: "admin" post=28230карти покриття Львівської та Волинської області на сайті
яка висота антени?
Карти покриття не можу завантажити оскільки користуюсь мобільним інтернетом.Львів:рівень 88-96%,якість 90-100%.Нововолинськ,все трішки нище.Висота антени-10метрів.Ну це ранкове пропадання якості мене хвилює!Поляки завжди показують стабільно))).
  •  

DeJar

Цитата: "Гоша" post=28233Ну це ранкове пропадання якості мене хвилює!
Власне спостереження: якщо на ТВК, де іде DVB-T2 з'являється мерехтіння від аналогового сигналу (навіть не зображення, а мерехтіння), то цифра на цьому ТВК перестає прийматися.
  •  

admin

подивився я трохи частотних планів
скажу що ТВК грязні
Львів
22 ТВК - 22 аналоговий у Нововолинську
28 ТВК - 28 аналог Ковель
33 ТВК - 33 ТВК цифра Люблін
40 ТВК  - 40 ТВК у Червонограді
Нововолинськ
26 - 26 аналоговий у Ковелі
31 - 31 аналоговий у Ковелі
48 - 48 аналоговий у Ковелі/Радехові
  •  

admin

Цитата: "AlexFM" post=28232
яка висота антени?
В Еланце прием возможен только на высоте 5-10 метров подле КРРТ. В самом населенном пункте прием Т2 невозможен.
на 10 метровой высоте моделирует следующее
[img size=450]http://s02.radikal.ru/i175/1207/18/db2584e972b9.jpg[/img]
это из Вознесенска

Николаев же возможен только возле вышки КРРТ
  •  

admin

поигрался немного
что бы добится стабильного приёма по Еланцу
нужно в Вознесенске доростить мачту до 200 метров, зафигачить киловат мощности  и добавить 3 дб передающим антеннам
я бы на их месте поставил бы передатчики в Еланце
  •  

AlexFM

Цитата: "admin" post=28247поигрался немного
что бы добится стабильного приёма по Еланцу
нужно в Вознесенске доростить мачту до 200 метров, зафигачить киловат мощности  и добавить 3 дб передающим антеннам
я бы на их месте поставил бы передатчики в Еланце

Поставят, но не скоро. Если спутник таки закодируют, вот где пиратство станет обыденным!
  •  

admin

главное чтобы поставили
  •  

alton

Цитата: "Гоша" post=28224Передтим як купувати антену для покращення прийому якості Т2.Мені до Львова 80км.Нововолинська 30-35км.Яку антену краще брати?"Хвильовий канал"чи Логоперіодичну?З підсилювачем чи без...?Наскільки я розумію,типи данних антен є різні.Будь-ласка,допоможіть мені розібратись в цьому питанні!!!
Рекомендую ориентироваться на Нововолынск (если впереди нет возвышенноси). Антенна лучше логопериодическая (21-64 ТВК)длиной около 1м, алюминиевая с привинчивающимися трубками-директорами, без усилителя.Кабель спуска F660 или F690.
  •  

admin

Цитата: "admin" post=28128якщо честно - то не знаю
якщо передавач дійсно у Володимирці - то покриття набагато краще
Володимиріка на 50 метрів вище
переробив на Володимирку
  •  

Vova.UA

Теоретичні карти покриття робилися з урахуванням мовлення на різних ТВК ? На dvbtmap, наприклад, прогнозоване покриття МХ5 в моєму місті чуть гірше , ніж МХ1.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

•  

oldman

Цитата: "admin" post=28483500 МГц
Влад, а вот интересно, большая ли разница в покрытии между частотами 500 и 700 мгц? Может Вы просто для сравнения делали просчёт на разных частотах?
  •  

Vova.UA

ЦитатаМісто Бережани. У нас гірська місцевість. Деякі села, та і в самому місті деякі вулиці в "ямі". Тому приймання сигналу нерівномірне, десь приймає добре, а десь або дуже слабкий, або взагалі неможливий.
:nosuper:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

а хто експерт?
замок прикриває дещо
але решта міста, на стандартній висоті у 10 метрів, не матиме проблем
  •