Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23
Цитата: "admin" post=28230карти покриття Львівської та Волинської області на сайтіякий сигнал у Вашому населеному пункті?яка висота антени?
Цитата: "Гоша" post=28233Ну це ранкове пропадання якості мене хвилює!
Цитата: "AlexFM" post=28232Цитата: "admin" post=28230карти покриття Львівської та Волинської області на сайтіякий сигнал у Вашому населеному пункті?яка висота антени?В Еланце прием возможен только на высоте 5-10 метров подле КРРТ. В самом населенном пункте прием Т2 невозможен.
Цитата: "admin" post=28247поигрался немногочто бы добится стабильного приёма по Еланцунужно в Вознесенске доростить мачту до 200 метров, зафигачить киловат мощности и добавить 3 дб передающим антеннамя бы на их месте поставил бы передатчики в Еланце
Цитата: "Гоша" post=28224Передтим як купувати антену для покращення прийому якості Т2.Мені до Львова 80км.Нововолинська 30-35км.Яку антену краще брати?"Хвильовий канал"чи Логоперіодичну?З підсилювачем чи без...?Наскільки я розумію,типи данних антен є різні.Будь-ласка,допоможіть мені розібратись в цьому питанні!!!
Цитата: "admin" post=28128якщо честно - то не знаюякщо передавач дійсно у Володимирці - то покриття набагато кращеВолодимиріка на 50 метрів вище
Цитата: "admin" post=28483500 МГц
ЦитатаМісто Бережани. У нас гірська місцевість. Деякі села, та і в самому місті деякі вулиці в "ямі". Тому приймання сигналу нерівномірне, десь приймає добре, а десь або дуже слабкий, або взагалі неможливий.