Про прийом DVB-T2

Автор HDTVUkraine, Липень 26, 2011, 19:56:23

Попередня тема - Наступна тема

admin

добавлены карты покрытия DVB-T:
1)Житомирской области - Андреевка + Житомир проспект Мира 11
2)Киевская область - МХ-4 (КРТПЦ,Иванков,Калиновка)
3)Киев - 41/43/64 ТВК - КРТПЦ
  •  

pavlo_r

Придбав сьогодні Strong-8500 (540 грн.) і посадив на маршрутку в Броди. Одержувач мені не відомий, так як контактував зі мною через спільного знайомого, але знаю, що аналог він дивиться з Тернополя (там багато хто так робить).
Коли тюнер доїхав, мені вдалося вивідати наступні результати:
- При повернені антени на місцеву вежу (Зелена 19-б) проскановуються тільки 24 канали (які не знаю). Хочу додати, що десь місяці два тому я сам сканував сигнал звідти і теж було тільки 24 канали.

- Коли повернути антену на Тернопіль - 32 канали: 29 працює і три матраси. Серед місцевих ТТБ.

- Про рівень сигналу важко щось сказати, я тільки давав інструкції по телефону, але антену вирішили залишити лицем на Тернопіль. Якість на одному з мультиплексів - 58 %
  •  

admin

а в мене на картах покриття половина міста + слабий сигнал
  •  

pavlo_r

На власні очі я нічого не бачив, спілкувались по телефону. Знаю, що на околиці міста є приватний сектор, де живуть родичі. Про кабельне там і мови бути не може, а аналог більшість приймали з Тернополя. Де в місті живе щасливий власник тюнера мені не відомо, я спочатку сам хотів доставити, але вирішив, що везти через пів-області те, що й само доїхати зможе не варто.
  •  

pavlo_r

Стосовно цього

Цитата: "pavlo_r" post=31196десь місяці два тому я сам сканував сигнал звідти і теж було тільки 24 канали.

Я тут спробував пригадати власний скан і дійшов висновку, що 99% не було каналів 5-го мультиплексу. Виходить і досі нема. Доберусь до села повторю перевірку, але гадаю, що в Бродах навпроти МХ-5 можна ставити помітку "не працює"
  •  

admin

додам "можливо відсутнє мовлення"
  •  

pavlo_r

Годиться. Заодно можна забрати інфу про ретрансляцію ІСТV на 33 ТВК. Перевірити вже не зможу (львівська цифра глушить), але не думаю, що на тих двох годинах, які залишились у ТРК Броди, вони ще когось ретранслюють.
  •  

admin

•  

Ilya

Прием DVT-T/DVT-T2 г.Южноукраинск.

Антенна: ENERGY «Форвард» - наружная ТВ антенна, МВ + ДМВ, пассивная
Высота: 8-9 метров
Тюнер: Strong 8502 (был куплен в г.Николаев на рынке «Колос» за 550 грн.)

Направление на г.Первомайск

№ТВК – мультиплекс – уровень/качество

28 ТВК – 2-й мультиплекс – 90/92
 50 ТВК – 1-й мультиплекс – 70/84
 56 ТВК – 3-й мультиплекс – 76/83
 59 ТВК – 5-й мультиплекс – 61/80

Направление на г.Вознесенск

25 ТВК – 2-й мультиплекс – 90/20 (каналы не прописываются)
 27 ТВК – 5-й мультиплекс – 55/73
 49 ТВК – 1-й мультиплекс – 43/55
 51 ТВК – 3-й мультиплекс – 60/65

Направление на с.Жовтень Одесская обл. (направление ориентировочно)
Усилитель: польский «SWA – 7777 LUX» включенный в разрыв кабеля, фото

27 ТВК – 4-й мультиплекс – 71/20 (каналы не прописываются)
 33 ТВК – 5-й мультиплекс – 90/71
 35 ТВК – 1-й мультиплекс – 90/77
 41 ТВК – 2-й мультиплекс – 76/58
 47 ТВК – 3-й мультиплекс – 73/55

Так же были признаки сигнала из г.Котовск и пгт.Саврань. Уровень сигнала достаточный, но не хватало качества.

После экспериментов у себя на даче пошел к соседу:
Антенна: полька, без задней решетки
Высота: 7-8 метров
Усилитель: польский «SWA – 99999»
Направление на с.Жовтень Одесская обл. (направление ориентировочно). Антенну развернуло ветром, а соседу  лень обратно направить на г.Первомайск

г.Первомайск

28 ТВК – 2-й мультиплекс – 83/84
 50 ТВК – 1-й мультиплекс – 75/78
 56 ТВК – 3-й мультиплекс – 59/78
 59 ТВК – 5-й мультиплекс – 57/77

г.Вознесенск

25 ТВК – 2-й мультиплекс – 72/20 (каналы не прописываются)
 27 ТВК – 5-й мультиплекс – 58/61
 49 ТВК – 1-й мультиплекс – 68/81
 51 ТВК – 3-й мультиплекс – 71/74

Так же были признаки сигнала из с.Жовтень, г.Котовск и пгт.Саврань. Уровень сигнала достаточный, но не хватало качества.
  •  

admin

значит Жовтень работает..и ещё как
  •  

Vova.UA

Цитата: "Ilya" post=31233Усилитель: польский «SWA – 7777 LUX» включенный в разрыв кабеля, фото
:blink:  :bravo:
а можна "вид ззаду" ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Ilya

•  

admin

Цитата: "Ilya" post=31233Прием DVT-T/DVT-T2 г.Южноукраинск.

а чуть точнее можно?
делаю карту покрытия, и хотел бы иметь точную точку наличия сигнала. (можно и в личку)
  •  

Ilya

Если верить "Google Планета Земля", то мой коордионаты: 47°51`54,3``с.ш. и 31°08`26,3``в.д.

В ближайшее время проведу тест в с.Констатиновка возле р.Южный Буг, координаты ориентировочные 47°49`30``с.ш. и 31°08`56``в.д.. Здесь затруднительный прием даже местных каналов, кое-как пробивается г.Вознесенск, а г.Первомайск вообще молчит (имею ввиду аналог). Антенна полячка.
  •  

admin

4МХ из Жовтня может не лочится по причине наличия в Вознесенске 5МХ на том же ТВК
  •