Вітаю.
Маю дивну проблему. Затухає телевізійний сигнал в метровому діапазоні (MX-7) від увімкнення комп'ютера, світильника, проїзду автомобілів повз будинок і т.д. Подібні проблеми були навіть тоді, коли сигнал сягав 92/100, хоча й менш відчутні. Щоправда, зараз, через проблеми із штекером показники гірші, але, думаю, що кардинально ситуацію це не змінює. В ДМХ-діапазоні з окремою антеною подібного не спостерігаю навіть на частотах зі слабким сигналом. Мабуть, варто замінити кабель на якісніший, з кращим екрануванням? Чи встановити знімні феритові кільця на існуючий?
Антена "ЕНЕРГІЯ МВ 6-12 канал", 5 елементів, розміщена на висоті ~ 7 м, підсилювач SWA-9999. До передавача 40 км, прийом в моїх краях задовільний. З "рідним" метровим симетризатором все було аналогічно. Невелике збільшення висоти антени теж не допомогло. Найбільш цікаво, що завади лише в метрах. Прийом ведеться на 6 каналі (184,5 МГц), потужність передавача 2,2 кВт, до вежі 40 км, антена на висоті ~ 6 м. Іноді (досить часто) натяку на сигнал немає, при тому, що всі електроприлади вимкнені... Запитував на форумі Т2 у ТГ, але вирішив написати це й сюди. Мені відповідали, що, можливо, це через перевантаження транзисторів підсилювача надмірним сигналом. Та, як на мене, справа не лише в цьому.
Можливо, ще хтось дасть ще якісь поради) Завчасно дякую.