Цитата: pavlo_r від Грудень 28, 2012, 10:01:31
Samsung s6102 duos. Перший мій телефон не Nokia. Поки нарікань нема, єдине шкода, що не підтримує CDMA-мереж. В Інтертелекому покриття краще ніж в 3Mob
Ок, вісім років по тому:
s6102 став моїм першим і останнім смартом Samsung. Дожив у мене до 2015, потім у нього накрився звук в навушниках. В 2016, під час подорожі Україною, був залишений в Черкаській області, в користуванню приятелю. У нього жив до 2019 ,поки приятеля не збила машина (приятель живий) і телефон, який вилетів від удару з кишені, не втопився в калюжі. Потім ще ніби вмикався, але все ж RIP
Lenovo A369i - найбільша моя смартфонна помилка. З того часу не люблю всі Lenovo (хоч це і несправедливо). Телефон тупив, закривав плеєр під час відкриття браузера, мав жахливу камеру. Був у мене півроку, після чого зі злості замінив його на LG L70
LG L70. Куплений в 2015, прослужив мені трохи більше року. Я полюбив цей телефон. Потім продав його тут на форумі, в хорошому стані.
Meizu M3s — перший Meizu і перший телефон, який я здавав по гарантії в ремонт. Але пристрій був класний. Прослужив рік. Де зараз не знаю. Дав покористуватися і з кінцями.
Meizu M6. Мені припала до душі Flyme, тож оновився до цього апарата, але тут Meizu розчарувала мене остаточно. Ще один гарантійний випадок (заміна дисплея) + телефон доволі сильно гріється від незначних наванатжень (ігри не граю). Живе досі, використовується як резервний телефон. Замінений по гарантії дисплей розбила сестра. Наступний поміняв сам. Для простих завдань годиться
Redmi Note 5. Блін, який же це вдалий телефон. Хоч і лопата та бюджет. Я зацінив. На жаль розбив дисплей через три тижні після покупки. Було обідно, взяв ще один Redmi Note 5, в побитому сам поміняв дисплей. Після заміни екрана ним користується сестра, той Note 5, що брав після — віддав батькові. Обидва телефони в чудовому стані.
Xiaomi Mi 9 SE — поточний апарат, 6/128. Перший мій не бюджетник, який дав зрозуміти, що бюджетники не сильно відстають від субфлагманів і нагальної потреби міняти Redmi Note 5 на нього не було. Але хотілка взяла гору.
З мінусів: слабша батарея, ніж в попередника. Це відчувається в перші тижні користування. Потім звикаєш до режиму його зарядки і пофіг вже.
Скляний корпус. Страшно розбити цей шматок китайського скла. Проте одне падіння дисплеєм на плитку він у мене успішно пережив. Після чого таки наклеїв скло)))
Плюси: їх багато. В ігри не граю, у всьому іншому — телефон класний. Непогана камера, швидкодія із запасом, тож не було, щоб тормозив, хороший дисплей. Після восьми місяців користування міняти поки не планую