Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

Владос

Сегодня с 7 до 8 утра слушал Супер - не было ни одной отечественной песни, исключительно зарубежная музыка.  
  •  

oldman

Цитата: "bsa74" post=10351Что-то неслышно о включениях этой нашумевшей радиосети в других регионах. В частности - г.Первомайск Ник.обл..
Очевидно, что спешили покрыть областные центры, что бы привлечь рекламодателей. Райцентры теперь будут не спешно включать. Пусть я ошибусь, но у меня предчувствие, что может и не во всех 55-ти населённых пунктах радио зазвучит. Вполне возможно, что откажутся от частот в городах с населением меньше 50 тыс.  
  •  

Michael_15

Цитата: "Владос" post=10464Сегодня с 7 до 8 утра слушал Супер - не было ни одной отечественной песни, исключительно зарубежная музыка.
Більше того іноземні пісні грають від 12 ночі, може дижурний плей-лист :)  
  •  

neekeri

Цитата: "Michael_15" post=10474Більше того іноземні пісні грають від 12 ночі, може дижурний плей-лист :)

А може вони читають форум UKRTVR  :) Отож, Супер радіо, поставте пісню "Двічі в одну річку не ввійдеш"  :)  
  •  

Michael_15

Цитата: "neekeri" post=10477А може вони читають форум UKRTVR  :) Отож, Супер радіо, поставте пісню "Двічі в одну річку не ввійдеш"  :)

А я хочу замовити Теодо Кукуруза: День народження :lol:  
  •  

FMDX

Цитата: "neekeri" post=10477Отож, Супер радіо, поставте пісню "Двічі в одну річку не ввійдеш"  :)
Намєкаєтє на ведущего и засилие российской музыки в утреннем эфире???

Цитата: "Michael_15" post=10486А я хочу замовити Теодо Кукуруза: День народження :lol:
Имя какое-то итальянское - "Теодо" ;) Эт вам, батенька, наверное, на остатки Мелодии обращаться надо. Там пока все ещё и :lol: "Теодо", и Тото... :D  
  •  

oldman

Цитата: "FMDX" post=10495
Цитата: "neekeri" post=10477Отож, Супер радіо, поставте пісню "Двічі в одну річку не ввійдеш"  :)
Намєкаєтє на ведущего и засилие российской музыки в утреннем эфире???

Цитата: "Michael_15" post=10486А я хочу замовити Теодо Кукуруза: День народження :lol:
Имя какое-то итальянское - "Теодо" ;) Эт вам, батенька, наверное, на остатки Мелодии обращаться надо. Там пока все ещё и :lol: "Теодо", и Тото... :D
Так и до шансона не далеко...
PS Мужики, не увлекайтесь большими смайликами, ато читать не возможно.  
  •  

admin

•  

neekeri

Цитата: "FMDX" post=10495
Намєкаєтє на ведущего и засилие российской музыки в утреннем эфире???[/quote]

Це ж дежавю! Вже ж було таке. Колись в 1999 році у ще цнотливий до російської музики львівський радіоефір зненацька ввірвалося "Наше радіо" саме з цими двома невігласами (бо інакше й не назвеш) Юрий Калашников і Леонид Веселков. Це були ведучі "Нашого Радіо" в тих роках. Вони просто гвалтували львівський ефір тими своїми дотепами на рахунок української мови, пісні, історії Львова, просто знущались і це на такому мАААсковском акцентє. Тоді на львівському Люксі була гумористична програма "Глюк ФМ" вели її Доцик та Шльому, от вони там їм відповіли гідно, це був такий своєрідний радіо-батл. (в мене ще десь той запис мав бути) тоді їх (наше раді) вимкнули у Львові згідно розпорядження львівської міської ради. І поділом їм! але все ж таки перемогла "дружба"...
І тепер знову, після такого досить якісного в музичному плані ефіру, звідкіля не візьмись зявляються ці два радіо-невігласи в тій ж комплекції, з тими ж примітивними жартами(і стосовно Львова теж встигли "дотеп" відколоти), і з тим ж маАААсковскім акцетам, але "Двічі в одну річку не ввійдеш" фурору у Львові через їхню балтовню вже не відбулось, адже тепер і без них в ефірі цього міста шлаку вистачає...  
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=8310но так как моему помощнику просто хочется втулить какоето лого...вот он и втулил его к новости на главной....а я убрал
Владе,сьогодні був у Києві та бачив бігборд, на якому зображена реклама Суперрадіо ,тому напевно це скоріш за все і є оф.лого
 :)  
  •  

FMDX

Ххха,neekeri, и Веселков тоже???Тогда уж действительно - повна хата пармалата :D  Я только дЭвушку какую-то слышал, может, спутал голоса :lol:
Влад , что такое "оверквотинг"? :|
oldman , попросту уменьште масштаб просматриваемой страницы в вашем броузере на меньший (те смайлы, что есть среди больших, не всегда есть среди маленьких).  
  •  

Радиоман

Я не Влад, но отвечу
Оверквотинг - єто когда в сообщении цитат больше, чем самого текста.
Чревато тем, что при чтении форумов теряется смысл, неудобно, если пользователю нужно сохранить страницу, жрет лишний трафик и долго грузится при медленном интернете. Как-то так вроде.  
  •  

GMB

люди, не ставте много больших смайликов пожалуйста, это реально не сильно выглядит красиво  
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

Philip_SR

Всё, на Супер Радио русская музыка кончилась!!  :victory:  
  •  

RadioS

•