Вирішив написати і хорошого.
У вівторок рано їхав на роботу, і помітив що Хіт фм ловить набагато краще ніж інші радіостанції Тавра. Вчора їхав до дому останньою електричкою, і теж слухав Хіт.
В електричці сигнал періодично пропадав, вийшовши в Рокитному, помітив що він приймається стабільно на 3 по всьому вокзалу. До дому довелося йти пішки, тому я продовжив перевіряти Хіт, сигнал був на 3, але трохи пропадав. Я пройшов весь мікрорайон Цукрового заводу, в кінці сигнал добре пропав, можливо через поруч розташовану 5-ти поверхівку. Вийшовши на Окружну дорогу сигнал був більш менш стабільним, але слабшим ніж Стильне, про що свідчила гучність, яка змінюється в залежності від сигналу( Перед поворотом в Синяву сигнал пропав, потім я спробував 96,4. Спочатку мені здалося що прийом кращий, але потім він став таким самим як і 105,7. Потім сигнал з Києва зник, і я повернувся до 105,7, прийом знову був на 3 але пропадав.
Далі мені довелося повернути в Синяву, йшов по дорозі в лісі, який сигнал був Хіта не пам'ятаю, дойшовши до села йшов по греблі, сигналу майже не було, увімкнув Стильне. Дойшовши до центру сигналу 105,7 майже не було, в центрі повернув і він з'явився, але нажаль на 2, і таким був аж доки я дійшов до дому.
Коли буде можливість потестую ще центр Рокитного.