Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Більше всього. В Ретро місце підходить для мовлення, залишиться оформити місцезнаходження передавача.

А чи може бути таке що місце з якого мовить Ретро не підійти для Авторадіо?
  •  

admin

•  

Ігор

Слухаю на роботі Хіт фм, на фоні новин з'являється звук увімкнення комп'ютера, потім джингл Хіт фм. Колеги по роботі говорять що так часто буває в останні дні.
Раніше бували випадки коли я чув якийсь системний звук, але рідко.
  •  

Sergut

Так я теж це замітив на Хіт фм, вже як неділю.Також слухаю його :super:
  •  

Radiostyle

Хочу,щоб до 2020-го у БЦ ще запустилися Ера,Люкс,Шансон (для дяді  :) ),Мелодія та можливо Європа плас.
А як воно буде побачимо,але думаю наступну частоту "візьме" або Шансон або Мелодія.
  •  

Radiostyle

•  

Vova.UA

Цитата: "Sergut" post=31961Ура))!!! Біла Церква 102,3  ДП «ТРО «Довіра» (Авто радіо)
Ретро №2. Чого тут радіти ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Radiostyle

Цитата: "Vova.UA" post=32147
Цитата: "Sergut" post=31961Ура))!!! Біла Церква 102,3  ДП «ТРО «Довіра» (Авто радіо)
Ретро №2. Чого тут радіти ?
Ну,що є  :)
  •  

Ігор

Краще ніж Еммануїл ;)
  •  

Ігор

Вирішив написати і хорошого.
У вівторок рано їхав на роботу, і помітив що Хіт фм ловить набагато краще ніж інші радіостанції Тавра. Вчора їхав до дому останньою електричкою, і теж слухав Хіт.
В електричці сигнал періодично пропадав, вийшовши в Рокитному, помітив що він приймається стабільно на 3 по всьому вокзалу. До дому довелося йти пішки, тому я продовжив перевіряти Хіт, сигнал був на 3, але трохи пропадав. Я пройшов весь мікрорайон Цукрового заводу, в кінці сигнал добре пропав, можливо через поруч розташовану 5-ти поверхівку. Вийшовши на Окружну дорогу сигнал був більш менш стабільним, але слабшим ніж Стильне, про що свідчила гучність, яка змінюється в залежності від сигналу( Перед поворотом в Синяву сигнал пропав, потім я спробував 96,4. Спочатку мені здалося що прийом кращий, але потім він став таким самим як і 105,7. Потім сигнал з Києва зник, і я повернувся до 105,7, прийом знову був на 3 але пропадав.
Далі мені довелося повернути в Синяву, йшов по дорозі в лісі, який сигнал був Хіта не пам'ятаю, дойшовши до села йшов по греблі, сигналу майже не було, увімкнув Стильне. Дойшовши до центру сигналу 105,7 майже не було, в центрі повернув і він з'явився, але нажаль на 2, і таким був аж доки я дійшов до дому.
Коли буде можливість потестую ще центр Рокитного.
  •  

Radiostyle

Сьогодні зранку не працювало Ретро фм,був вимкнений передавач,зараз мовлення є.
  •  

Radiostyle

На сайті Скуратівського вже логотип під БЦ зробили:
  •  

Radiostyle

Зараз хтось піратить в БЦ на 90.0 фм,сигнал досить потужний,так,що точно не модулятор,музика різна,то dance то ретро,приймаю на 2 поверсі на балконі.
На Русском звук хриплий,на Нет проблеми з балансом.
  •  

Ігор

Цікаво. Спробую завтра вранці послухати.
  •  

Radiostyle

Нажаль Ігоре сигнал вже "пропав",ну завтра побачимо.
  •