Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=31559Вже начебто нормальне стерео на Стильному.
Зараз перевірю,відпишуся.
P.S Головне,щоб не на один день,так,як було учора.

UPD:
Так,звук по каналам розподілений рівномірно,але звучання "грубе",забагато НЧ  :|
  •  

admin

Слушаю сейчас 104.3 на Одесской трассе. Я бы его назвал 'Колхозное радио'. Паузы между песнями это нечто.  Хотя подборка песен ничего так.
UPD:
Более менее нормальный звук только у ур1. 103.8 просто гавно. 104.3 тихо
  •  

Ігор

А як тобі прийом радіостанцій ТАВРа?
  •  

admin

•  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=31601Слушаю сейчас 104.3 на Одесской трассе. Я бы его назвал 'Колхозное радио'. Паузы между песнями это нечто.  Хотя подборка песен ничего так.
UPD:
Более менее нормальный звук только у ур1. 103.8 просто гавно. 104.3 тихо
Підписуюсь під кожним твоїм словом! ;)

УР-1 і Нет по рівню звуку майже однакові.
На Стильному лівий динимік "похрипує"  :angry:
А на пісні Владе,ти може такі ще "попав",а то грає таке,що... :blink:
і по колу.
Мені пан Олександр (представник НР з ТРМ у Київській обл.)по секрету сказав,що вони (керівництво станції радіо.Нет) його "тримають" тільки як політичний та рекламний рупор,щоб свій інет "просовувати",і що там грає у ефірі,та як (моно чи стерео,тихо чи голосно) їх мало цікавить,бо ніякі перевірки їм не страшні,так,як за ними,там,у Нацраді стоїть велика "криша",ось так  :angry:

UPD:
А на Стильному Владе,це тільки з неділі звук такий став,до того,його можна вважати прикладом для інших місцевих станцій,така ситуація зі звуком трапляється десь із періодичністю раз на півроку.
  •  

Radiostyle

Капець... :angry:
У нас в БЦ слово профілактика наче і не чули,ну можна ж було сьогодні Стильне налагодити (день профілактики),вимкнути передавач накінець,настроїти та увімкнути,ні,вони крутять як попало,бо це ж реклама у ефір не вийде  :evil:
  •  

Ігор

Мені ще подобається звук на Хіт фм. На Русском зсув стерео. Звук Стильного і мені чимось не подобається.
  •  

Radiostyle

Spoiler
ЦитатаСпасибо, Денис!

Все отремонтировали.

Спасибо, что сообщили. За помощь и сотрудничество.

С ув., Карпий Андрей
[close]
  •  

Ігор

Невже зробили :) тільки я тепер не знаю коли буду в БЦ :( щоб послухати в стерео на телефоні.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=31851Невже зробили :)
Так  :super:
  •  

Ігор

Дійсно зробили. Коли ходив по Рокитному і їздив в БЦ звук ще був недуже.

Знайшов спосіб послухати в стерео на телефоні.
  •  

Sergut

Ура))!!! Біла Церква 102,3  ДП «ТРО «Довіра» (Авто радіо)

ДП «ТРО «Довіра»,

м. Київ;
  •  

Radiostyle

Сьогодні бачив ось такий автомобіль у БЦ в р-ні парку Олександрія,цікаво,що вони "вивчали"  :dunno:
UPD:
Цитата: "Sergut" post=31961Ура))!!! Біла Церква 102,3  ДП «ТРО «Довіра» (Авто радіо), м. Київ;
Імхо,запустяться через 2-3 міс.
  •  

Ігор

Будемо чекати на запуск :)
  •  

Radiostyle

95% будуть мовити звідти,звідки і Ретро фм.
  •