Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

admin

нормально будет PEREC FM
в крайнем случае PEREC FM / 103.8 FM
всё остальное - в радиотекст
+сделать AF на Киевскую частоту
ну и в Киеве тоже самое
  •  

Ігор

АF було б корисно, для водіїв.
А якщо їхатиме водій з Києва, і його автомагнітола впевнено прийматиме 105,5 навіть в Синяві, то в такому випадку спрацює АF?
  •  

admin

буде перекидувати на сильніший сигнал
  •  

Ігор

А сильніший на 103,8.
  •  

admin

так у цьому і суть AF
коли сигнал стає слабшим, змінити частоту, так щоб була та сама радіостанція, але приймалась ліпше
  •  

Ігор

Я знав для чого функція AF, але не знав коли має відбуватися переключення на сильніший сигнал.
  •  

Radiostyle

Майдан ТВ та Бест не мовлять з учорашнього дня  :boredom:
  •  

Radiostyle

Замість HUMOR ANF HITS знову пише HUMOR & HITS  :super:
Повний RDS виглядає так PEREC FM /103.8 FM /REKLAMA /39-10-31 /HUMOR & HITS /час (у вигляді 21:16) /дата (23/12/12) /BILA TSERKVA
Імхо,текст почав змінюватись швидше.
  •  

Ігор

На Кіс фм мабуть добре знизили потужність, тому що рано перевіряв в дома сигналу зовсім не було, при тому що знайшов місце де Хіт приймався на 3. "Русское" трохи гірше прийняв на 2. Кіс фм не прийняв. Але мене здивувало інше їхав я на роботу через Сухоліси, і перед Блощинцями Таврів приймав на 3, а 107,6 зовсім не було, хотя БЦ в прямій видимості. В місті приймається.
Можливо як варіант що просто не було мовлення...
  •  

Ігор

Знов проїзджаю сухоліси, слухаю Хіт фм на 3, Кіс вже зник. Русское на 2 і теж зникає.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=39839Знов проїзджаю сухоліси...Кіс вже зник. Русское на 2 і теж зникає.
:|
  •  

Ігор

Хіт фм дослухав на 3 до Рокитного. В районі вокзалу 3 далі в Рокитному від 0 до 3.
  •  

Radiostyle

Владе,поміняй будь ласка RDS на Стильному на сторінці БЦ,на той,який я вказав в останнє,найближчим часом змінювати наче не планую(ють)  ;)
  •  

Sergut

На превеликий жаль в смт. Володарка  нічого не буде  :|  :(  :cry: Я так чекав радіо Шансон.
  •  

Ігор

З Кіс фм все на багато гірше ніж я думав. Його навіть неможливо слухати на Таращанській трасі (на 2 дуже рідко). Сигнал з'явився коли я виїхав на Одеську трасу, і трійка тільки в прямій видимості  міста.

Можна зробити помітку: працює з малою потужністю.

Помоєму ліцензійна потужність на 102,8 200Вт.
  •