Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=39333хоч і віртуально, але завдяки тобі в Білій Церкві з'явився РДС.
:дякую:  приємно!
Цитата: "Ігор" post=39333Думаю що це тільки початок :) і з часом і на інших радіостанціях він також з'явиться.
Я теж надіюсь,що він "приживеться" і буде його просування на інших станціях  :music:
Цитата: "Ігор" post=39333:дякую:
Будь ласка  :victory:
  •  

Sergut

Я сьогодні такого сюрпризу і не очікував. :super:
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=39335Я сьогодні такого сюрпризу і не очікував. :super:
Аналогічно!
  •  

Sergut

Змінився RDS 103.8 FM /PEREC FM / HUMOR & HITS / REKLAМA / 39-10-31 / время/ дата/ BILA TSERKVA /
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=39388Змінився RDS 103.8 FM /PEREC FM / HUMOR & HITS / REKLAМA / 39-10-31 / время/ дата/ BILA TSERKVA /
Я постарався  ;)
Оновлено о 19:16:45
Потужність сигналу на Кісс фм повернули  :super:
  •  

Sergut

От , молодець Денисе. :bravo:  Так потужність повернули.
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=39389Я постарався  
:super:
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=39390От , молодець Денисе. :bravo:
:дякую:
Оновлено о 19:27:12
Цитата: "Ігор" post=39391:super:
:дякую:
  •  

admin

Цитата: "Sergut" post=39388Змінився RDS 103.8 FM /PEREC FM / HUMOR & HITS / REKLAМA / 39-10-31 / время/ дата/ BILA TSERKVA /

по человечески никак нельзя было сделать :angry:
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=39399

по человечески никак нельзя было сделать :angry:

Влад,завтра теж може змінитися,імовірно на такий PEREC FM / BILA TSERKVA / 103.8 FM / HUMOR & HITS / REKLAМA / 39-10-31 /дата/час/ ;)
Доречі,зараз замість HUMOR & HITS пише HUMOR ANF HITS
  •  

admin

•  

Radiostyle

Сьогодні зранку чув місцеву рекламу на Авторадіо,та закривашку,як я і очікував розміщенням займається Ріа Бліц 39-10-31,телефон кажуть один раз (не повторюється,так як у мережі "іще раз" **-**-**)
  •  

Sergut

Так , я теж цього хотів , але мені і ця закривашка подобається. Буде змога я її запишу.  :music:
  •  

Ігор

А я можливо завтра послухаю. В четвер вже точно почую :)
  •  

Ігор

Тільки що бачив в маршрутці РДС на 103,8. Ще й досі АNF. Імхо було б не погано розділити BILA TSERKVA щоб було окремо. Все разом не вміщається на весь екран.
  •