Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

oldman

Цитата: "Ігор" post=40156З Кіс фм все на багато гірше ніж я думав. Його навіть неможливо слухати на Таращанській трасі (на 2 дуже рідко). Сигнал з'явився коли я виїхав на Одеську трасу, і трійка тільки в прямій видимості  міста.

Можна зробити помітку: працює з малою потужністю.
Можлыво щось з антеннами.
  •  

Ігор

З тих самих антен ще транслюється Хіт фм, Русское і УР1. Вони працюють нормально.
  •  

kopop

Можливо на 107.6 зламався передавач:)
  •  

Ігор

Так. І вимикався, мабуть вирішили зменшити потужність, можливо тимчасово поставили слабший.
  •  

kopop

Цитата: "Ігор" post=40161Так. І вимикався, мабуть вирішили зменшити потужність, можливо тимчасово поставили слабший.
да...прикрутили потужність на КІССФМ:(
  •  

Sergut

Замітив ,що на Авторадіо замість київської реклами крутять музику  :music: ала вона вже не перший раз повторюється. Та на сайті Авторадіо не вказано Біла Церква  :|
  •  

Ігор

І місцевої реклами майже немає:)
  •  

Sergut

Аби це так і залишилося :)
  •  

Ігор

Стою на Узинській зупинці, сигнал на 107,6 буває погіршується, або зникає коли стають маршрутки. А також присутня і київська, і білоцерківська реклама.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=40170І місцевої реклами майже немає:)
Забув написати,їхав учора зранку (прибл. 7:45) на роботу,і у водія маршрутки грало Авторадіо,трохи згодом пішов місцевий рекламний блок,але дійсно його пускають дуже рідко (саме на Авторадіо),на інших станціях раз-пораз.
П.С Сергію,можеш якось його (місцевий рекламний блок на Авторадіо) "виловити",та записати.
  •  

Sergut

Денисе , добре завтра запишу та викладу.
  •  

Sergut

Я до сих пір і не виловив рекламу.
  •  

Ігор

Чомусь мені не подобається місцевий плейлист на 102,3. Не завадило б добавити закордонної музики.
  •  

Sergut

Ігоре , згоден з тобою.
  •  

Radiostyle

Телеканал Бест повернувся в ефір,Майдан-ТВ мовлення немає.
  •