Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Увечері їхав з роботи додому маршруткою,і там грало Авторадіо,потрохи маршрутчики "пересідають"  :music:
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=41070На 105 до вежі звук йде "на пряму", а на 106,1 через супутник. Так само я порівнював 105 і 106,8.
Зараз,(і вже десь години дві до цього) "підвисає" звук на УР-1,на всіх інших ніби нормально,наче і снігу ж густого не має  :dunno:
  •  

Ігор

Я і дощу в центрі не пам'ятаю.

Сигнал Кіс фм тепер в нормі.
  •  

Sergut

На Kiss fm , спочатку йде київська реклама а потім місцева БЦ.  :music:
  •  

Ігор

Не можуть нормально налаштувати.
  •  

Radiostyle

Сьогодні вранці їздив на базар,і в маршрутці лунало Авторадіо,також грало авто в іншій маршрутці,коли я вже вертався з базару,так,що потроху маршруточний "штат" поповнюється слухачами Авторадіо,але імхо,все ж поки Стильне має пріорітет  :music:
  •  

Sergut

На Хіт фм вже як три дні відсутня місцева реклама. :music:
  •  

Ігор

Вчора перевіряв Кіс фм, тепер він приймається навіть краще ніж до того як знижували потужність. Прийом став такий як і Хіт фм, Русское так і залишилося гірше.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Sergut" post=41771На Хіт фм вже як три дні відсутня місцева реклама. :music:
В п'ятницю після обіду ще чув,може просто на вихідні "прибрали",а з понеділка знову увімкнуть.
Оновлено о 15:01:35
Цитата: "Ігор" post=41772Вчора перевіряв Кіс фм, тепер він приймається навіть краще ніж до того як знижували потужність. Прийом став такий як і Хіт фм, Русское так і залишилося гірше.
Так,Кісс став прийматися краще,а на Русском окрім того якийсь дефект звуку,ніби хрипіння,чи щось на те,але не завжди,трохи триває і зникає,потім знову...
  •  

Ігор

На Авторадіо немає місцевих врізок :(
  •  

Sergut

Вже є  :) Тількі ,що була. Але в не свій час.
  •  

Ігор

На 54 хвилині з'явилася місцева реклама, але такі спотворення... :blink:
  •  

Sergut

Вже 8:00 а новин немає  :|
  •  

Ігор

Схоже збій в програмі.
  •  

Sergut

На Хіт фм вже є місцева реклама. :music: