Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13054Написав повідомлення на Тавр тільки воно не з'явилося. Вони там проходять модерацію? Чи ще раз написати?
Так Ігоре,спочатку їх читає Юля Смирнова

руководитель отдела интернет-проектов
радиогруппы "ТАВР МЕДІА"
"Русское Радио", "Хіт FM", "Kiss FM", "Radio ROKS", "Радио Дача"
потім розміщує повідомлення на сайті і дає тобі відповідь на твоє запитання.
Повідомлення на сайті скоріш за все буде завтра!  
  •  

Ігор

Як я зрозумів у відповідь прийде якась казочка(відмазка)?  
  •  

oldman

Ребята, позвоните по номеру рекламной службы и скажите, что вы хотите дать рекламу, но из-за плохого качества их сигнала, не делаете этого. И спросите, когда уже можно будет дать рекламу на ихнем радио в БЦ.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13056Як я зрозумів у відповідь прийде якась казочка(відмазка)?
:dunno:  
  •  

Радиоман

Цитата: "Ігор" post=13051З контактів в мене в соц. мережах є ведучі які працюють на Стильному.
Немного не в тему, но... интересно, а кто из их ведущих легче всего на контакт идет? Общительнее, так сказать?  
  •  

Ігор

На Стильному вже відновили нормальне стерео.
Чи надовго?  
  •  

Ігор

Цитата: "Радиоман" post=13064Немного не в тему, но... интересно, а кто из их ведущих легче всего на контакт идет? Общительнее, так сказать?
Я їм не пишу, але коли сидів вконтакті то пару раз спілкувався з Ксенією Івась.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Vova.UA" post=13053
Цитата,бо звук ніби і хоче прорватися в правому динаміку,та щось йому не дає.
в мене на гнізді під "тюльпан" поганий контакт, і коли з компа йде  тихий звук, то починає так хрипіти. Коли дати на повну , то пробиває, і нормально грає.
Лікується паяльником, але мені дуже неохота туди лізти ...

Так,у теж є така(одна з декількох)думка,що десь на з'єднаннях може бути поганий контакт!
Але ж нашим,до цього ніякого діла немає,вони,або навіть не чують,що,і як воно там грає в ефірі,або чують,та їм все по барабану,поки хтось з Києва не подзвонить,та дасть наганяю,чи самі не приїдуть та зроблять.,і так до наступного разу.
Ну як можна ось так відноситись до своєї справи :evil: ,прийшов на роботу,виконуй забов'язання.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13065На Стильному вже відновили нормальне стерео.
УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!! :bravo:
Коли приблизно?
Цитата: "Ігор" post=13065Чи надовго?
Так,дійсно от чи надовго  :dunno:
ВЧ забагато,і по балансу несутєво переважає правий динамік 53/47.
P.S Ще б була дія від твого повідомлення до ТАВРу,з приводу Руского,і взагалі  ;)  
  •  

Ігор

Я сьогодні розізлився, і не слухав, потім вирішив перевірити на плеєрі, перевірив і не повірив своїм вухам.

Щодо Тавра треба дістати їх так щоб вони вже мусили зробити. Я їм ще написав про прийом на краю міста.
Що так важко підняти антени повище? А то поряд з ними стоїть будинок вищий.
Коли я проїзджав на маршрутці то нарахував в них на мачті 8 диполів. На Стильному 6, але там інші (здається на них говорять петлі).  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13075Я сьогодні розізлився, і не слухав, потім вирішив перевірити на плеєрі, перевірив і не повірив своїм вухам.
Ну це точно десь після обіду відновився,бо я до обіду вмикав,було глухо.

Цитата: "Ігор" post=13075Щодо Тавра треба дістати їх так щоб вони вже мусили зробити. Я їм ще написав про прийом на краю міста.
Що так важко підняти антени повище? А то поряд з ними стоїть будинок вищий.
Коли я проїзджав на маршрутці то нарахував в них на мачті 8 диполів. На Стильному 6, але там інші (здається на них говорять петлі).
Треба  бабло,щоб переносити передавач,і їх це питання я бачу не дуже хвилює,тільки нас,могли б наприклад на
ТЦ "Гермес" розмістити,там рельеф міста повище,тай ще б хорошу мачту,і було б усе гуд!  
  •  

Ігор

Ще можна перенести на трубу від ТЕЦ, або на Леваневського на 14-ти поверхівки, і сам район на висоті.  
  •  

Ігор

На Стильному ведучi почали говорити "РАДIО НОМЕР ОДИН".  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13080На Стильному ведучi почали говорити "РАДIО НОМЕР ОДИН".
Наче почули те,що я тобі сьогодні писав: Вчора їхав у маршрутці (а для маршрутчиків це радіо №1...  :)  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13083
Цитата: "Ігор" post=13080для маршрутчиків це радіо №1...
точно :D
Ще замість Стильне називають Перець фм. Раніше так не називали. Може ще джингли змінять? :lol:  
  •