Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

oldman

Цитата: "Radiostyle" post=13188Ось відповідь від ТАВРу:
Денис,
пересылаю в тех отдел
Напишите ей письмо, мол, проблемы и перебои в вещании бывают так часто, что вам неудобно её беспокоить и попросите номер тех отдела. Ну, а потом, звоните при каждом отключении или возникающих неполадках. Через месяц в БЦ весь Тавр приедет. :victory:  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13190А мене ігнорує. Відповідь не надійшла. І наші коментарі не опубліковані.
Може такі і опублікувати,вона публікує в основному,ті,в яких просять,щоб у їхньому місті розпочала мовлення одна (або й усі разом),із станцій ТАВРу!
А от те,що вона тобі не відповіла,це дивно,я як написав сьогодні (десь після 15.00),то вже о 17.00 прийшла відповідь!  
  •  

Ігор

Навіть спам перевірив. Немає відповіді. Ще завтра відправлю.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13194Навіть спам перевірив. Немає відповіді. Ще завтра відправлю.
Може E-mail невірно вказав?  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13196Може E-mail невірно вказав?
перевіряв сьогодні перед відправкою, все правильно. Завтра вкажу інший.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "oldman" post=13191
Цитата: "Radiostyle" post=13188Ось відповідь від ТАВРу:
Денис,
пересылаю в тех отдел
Напишите ей письмо, мол, проблемы и перебои в вещании бывают так часто, что вам неудобно её беспокоить и попросите номер тех отдела. Ну, а потом, звоните при каждом отключении или возникающих неполадках. Через месяц в БЦ весь Тавр приедет. :victory:

Написав-відповіді немає :|  
  •  

Ігор

Мені теж відповідь ще не прийшла, а сьогодні я так і не написав, через зайнятість не дуже добре самопочуття.  
  •  

MAX

С почтовым сервисом и на "Ретро-ФМ" такая же фигня! Три дня назад отправил письмо...и тишина!!! :|
Хотел им подсказать, что нужно в их карту покрытия, которая красуется на сайте, внести изменения - добавить по Кировоградской обл. г. Александрия - ФМ 103,1 МГц и по г. Мелитополю изменить частоту с 66,1 МГц (именно так указано на сайте) на 99,1 МГц. Но, им оно не надо...скоро ведь Новый Год, радио может и подождать! :dry:  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13317Мені теж відповідь ще не прийшла, а сьогодні я так і не написав, через зайнятість не дуже добре самопочуття.
Ну дивись там,поправляйся,відпочивай побільше,попереду свята,здоров'я ще знадобиться :)   ;)  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13319Ну дивись там,поправляйся,відпочивай побільше,попереду свята,здоров'я ще знадобиться
дякую! Мабуть це все погода. Відповичаю побільше, зараз у відпустці :)  
  •  

Радиоман

Цитата: "Radiostyle" post=13319
Цитата: "Ігор" post=13317Мені теж відповідь ще не прийшла, а сьогодні я так і не написав, через зайнятість не дуже добре самопочуття.
Ну дивись там,поправляйся,відпочивай побільше,попереду свята,здоров'я ще знадобиться
А я приєднаюсь до написаного Radiostyle.  Покращуйте своє самопочуття і не хворійте.  
  •  

Radiostyle

На Ретро фм вимкнено передавач  :nosuper:  
  •  

oldman

Цитата: "Radiostyle" post=13426На Ретро фм вимкнено передавач
Неужели никто из владельцев и руководства Ретро ФМ не ездит по трассе Киев-Одесса и не слышит что творится в этой Белой Церкви?... :dash:  
  •  

MAX

Цитата: "oldman" post=13444
Цитата: "Radiostyle" post=13426На Ретро фм вимкнено передавач
Неужели никто из владельцев и руководства Ретро ФМ не ездит по трассе Киев-Одесса и не слышит что творится в этой Белой Церкви?... :dash:
А им всё до одного места, главное, чтобы бабки в карман капали!  
  •  

oldman

Цитата: "MAX" post=13446А им всё до одного места, главное, чтобы бабки в карман капали!
А вообще-то вы правы. Это у рекламодателей должна голова болеть. Почему в 200-тысячном городе иногда не идёт проплаченая ими реклама.  
  •