Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13502Можна Київ з БЦ покривати ;)
Теж варіант  :super:  
  •  

Ігор

Сів в київську маршрутку, і хвилю не треба міняти :music:
мрії :lol:  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13504Сів в київську маршрутку, і хвилю не треба міняти :music:
мрії :lol:
так,було б непогано,але поки це всього навсього наші фантазії,а що і як воно буде... :dunno:  
  •  

pavlo_r

Так нащо будинок будувати, тим більше такий високий. Достатньо буде цього Дешевше, точно буде :)  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13509так,було б непогано,але поки це всього навсього наші фантазії,а що і як воно буде... :dunno:
не знаю! Але навряд щоб збудували хмарочос висотою понад 800 метрів.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=13511Так нащо будинок будувати, тим більше такий високий. Достатньо буде цього Дешевше, точно буде :)

ЦитатаЩогла спочатку зігнулася, а потім зруйнувалася посередині. Верхня частина обрушилася біля основи, а нижня звалилася в протилежному напрямку.
:dash:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13512
Цитата: "Radiostyle" post=13509так,було б непогано,але поки це всього навсього наші фантазії,а що і як воно буде... :dunno:
Ні,ну це для БЦ жирнувато буде,а щоглу,метрів на 100-120,було б непогано  :super:  
  •  

Ігор

Варіант непоганий!

Але
ЦитатаЩогла спочатку зігнулася, а потім зруйнувалася посередині. Верхня частина обрушилася біля основи, а нижня звалилася в протилежному напрямку.
краще не треба:) хотя якщо виправити всі помилки то можна.  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13515
Цитата: "Ігор" post=13512
Ні,ну це для БЦ жирнувато буде,а щоглу,метрів на 100-120,було б непогано  :super:
я був би радий цьому.  
  •  

pavlo_r

Читаємо уважно
ЦитатаБашта обвалилася 8 серпня 1991 під час заміни однієї з відтяжок

ось детальніше  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13516Варіант непоганий!

Але
краще не треба:) хотя якщо виправити всі помилки то можна.
Якщо робити з умом,то буде все нормально  ;)  
  •  

oldman

Цитата: "Radiostyle" post=13515Ні,ну це для БЦ жирнувато буде,а щоглу,метрів на 100-120,було б непогано
А почему не построили в советское время? Из-за аэродрома?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "oldman" post=13521
Цитата: "Radiostyle" post=13515Ні,ну це для БЦ жирнувато буде,а щоглу,метрів на 100-120,було б непогано
А почему не построили в советское время? Из-за аэродрома?
:dunno:  
  •  

admin

а смысл? в СССР Киев не работал с слабой мощностью  
  •  

Ігор

Цитата: "admin" post=13527а смысл? в СССР Киев не работал с слабой мощностью
і в БЦ не було свого мовлення.  
  •