Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13426На Ретро фм вимкнено передавач  :nosuper:
клацав свій приймач вночі, то прийом ще був.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "MAX" post=13446А им всё до одного места, главное, чтобы бабки в карман капали!
Наши мысли совпали  :)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13450
Цитата: "Radiostyle" post=13426На Ретро фм вимкнено передавач  :nosuper:
клацав свій приймач вночі, то прийом ще був.
Таке спостерігаю,ще з вівторка увечері(то вкл.,то викл. передавач),ще тоді хотів написати,але мовлення незабаром відновилося,доречі додали ВЧ.  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13453Таке спостерігаю,ще з вівторка увечері(то вкл.,то викл. передавач),ще тоді хотів написати,але мовлення незабаром відновилося,доречі додали ВЧ.
що вже говорит про БЦ якщо я вже не можу прийняти 104,6 з Києва. Хотя коли на ній був Апельсин я слухав їх постійно. Сигнал був завжди стабільмим. Після УМХ бачу почалися в них проблеми. Так само і в БЦ Коли було Радіо 5 теж не було проблем. Я їх слухав так як зараз слухаю Стильне, а тепер що зробили?

Ловив 104,6 а прийняв Кіс фм на 104,5.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13455що вже говорит про БЦ якщо я вже не можу прийняти 104,6 з Києва. Хотя коли на ній був Апельсин я слухав їх постійно. Сигнал був завжди стабільмим. Після УМХ бачу почалися в них проблеми. Так само і в БЦ Коли було Радіо 5 теж не було проблем. Я їх слухав так як зараз слухаю Стильне, а тепер що зробили?
Так геть "перевелося" це Ретро  :angry:
Цитата: "Ігор" post=13455Ловив 104,6 а прийняв Кіс фм на 104,5.
Навіть Нет не заважав?  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13457Навіть Нет не заважав?
заважав, але не сильно.  
  •  

Radiostyle

Ось тільки що прочитав коментар на міському форумі у темі:Радіостанції нашого міста
> (написала дівчина) А вот почему бы вместо радио НЕТ на етой частоте не ретранслировать "Ера ФМ" помоему полезнее чем крутить целыми днями хиты 90-ых. Когда ко мне приезжали клиенты по работе из Киева, то очень неприятно было терпеть их насмешки по поводу радио нет, так как я люблю свой город а из за таких вот радиостанций как ета у людей в какой то степени складывается мнение и о городе в целом. А самое обидное было то что на все насмешки и препарировать то было нечем ведь они правы да что правы и так выдно.
У нас то что наше городское, родное все какое то кострубатое вот взять даже к примеру телеканал "Бест"-20 рокiв в ефірi" а смотреть ****ен. Вот так же и радио Нет... Да то что ретранслируют еще куда нишло но наш продукт ето пипец !  
  •  

Ігор

Цікаво, а яку антену і на який дах закинути? Щоб ловило аж на 150 км?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13484Цікаво, а яку антену і на який дах закинути? Щоб ловило аж на 150 км?
Та це він про прийом з Києва!  
  •  

Ігор

Аааа а я подумав про передавальну.  :oops:  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13488Аааа а я подумав про передавальну.  :oops:
Я спочатку теж  ;)  
  •  

Ігор

А мені тепер стало цікаво: яка має бути "багатоповерхівка" щоб передавачем 1кВт можна було покрити 150км?  
  •  

admin

•  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=13491должна подойти
ну тоді в БЦ буде ловити навіть під землею, а  в селі поблизу у погребі  :D  
  •  

Ігор

Можна Київ з БЦ покривати ;)  
  •