Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

admin

а нащо воно було потрібно? та й якість його не могла бути ліпша ніж зараз...  
  •  

Ігор

Цитата: "admin" post=13530а нащо воно було потрібно?
а ще нерозумію, навіщо й зараз дублювати  телеканали? 5 канал; Україна і тд... Думаю їх можна добре прийняти із Києва.  
  •  

Radiostyle

На Ретро фм учора ввечері мовлення відновилось,сьогодні знов немає  :(  
  •  

oldman

Цитата: "Radiostyle" post=13554На Ретро фм учора ввечері мовлення відновилось,сьогодні знов немає  :(
Мне почему-то кажется, что у них там проблемы с компьютером для местной рекламы.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "oldman" post=13556
Цитата: "Radiostyle" post=13554На Ретро фм учора ввечері мовлення відновилось,сьогодні знов немає  :(
Мне почему-то кажется, что у них там проблемы с компьютером для местной рекламы.
:dunno:
Вещание может вечером появится,а на утро его уже нет  :|  
  •  

Ігор

може вони в день проводять якусь профілактику, або ремомнт? А на ніч вмикають.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13571може вони в день проводять якусь профілактику, або ремомнт? А на ніч вмикають.
Ігоре,та скільки ж можна,уже півроку  :) имхо там профілактикою і не пахне!  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13577Ігоре,та скільки ж можна,уже півроку  :) имхо там профілактикою і не пахне!
не знаю, мабуть ще пів року. ;) на Новий рік вони теж вимкнуть?  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13585на Новий рік вони теж вимкнуть?
Мабуть,наразі мовлення відсутнє,якщо завтра не відновлять (а навряд),то ні.
P.S. Ігоре почитай приват!  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13595Мабуть,наразі мовлення відсутнє,якщо завтра не відновлять (а навряд),то ні.
P.S. Ігоре почитай приват!
Завтра подивимося, хотя більше всього що вони так як всі будуть готуватися до Нового Року.

PS. прочитав :super:  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13598Завтра подивимося, хотя більше всього що вони так як всі будуть готуватися до Нового Року.
Ще й як будуть :drinks:  :lol:

Цитата: "Ігор" post=13598PS. прочитав :super:
Я теж, :дякую: за вітання!  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13599]
Ще й як будуть :drinks:
Це точно :good:
Цитата: "Radiostyle" post=13599Я теж, :дякую: за вітання!
Будь-ласка, а ще вітаю тебе з ювілейним постом! ;)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13602Будь-ласка, а ще вітаю тебе з ювілейним постом! ;)
:дякую:  
  •  

Radiostyle

Сьогодні мовлення Ретро фм з'явилося після обіду,та передавач вимкнули о 15.20 :dunno:
P.S Якість мовлення була досить непогана,хіба що рівень гучності трішки занижений.  
  •  

oldman

Цитата: "Radiostyle" post=13658Сьогодні мовлення Ретро фм з'явилося після обіду,та передавач вимкнули о 15.20
Может вам в БЦ сделать пиратский передатчик на 106.2 и когда тот отключается, включать свой?... 10-20 Вт на 9-м этаже покроет всю Белую Церковь. (Да простит меня частотнадзор, за такую шутку)  
  •