Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13658Сьогодні мовлення Ретро фм з'явилося після обіду,та передавач вимкнули о 15.20 :dunno:
P.S Якість мовлення була досить непогана,хіба що рівень гучності трішки занижений.
нічого собі навіть на Новий Рік вмикали.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "oldman" post=13660Может вам в БЦ сделать пиратский передатчик на 106.2 и когда тот отключается, включать свой?... 10-20 Вт на 9-м этаже покроет всю Белую Церковь. (Да простит меня частотнадзор, за такую шутку)
С таким вещанием как у них,можно считать,что это и есть пиратское вещание :)  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13662
Цитата: "oldman" post=13660Может вам в БЦ сделать пиратский передатчик на 106.2 и когда тот отключается, включать свой?... 10-20 Вт на 9-м этаже покроет всю Белую Церковь. (Да простит меня частотнадзор, за такую шутку)
С таким вещанием как у них,можно считать,что это и есть пиратское вещание :)
:super:
з піратським передавачем теж варіант, але краще не треба. ;)  
  •  

Radiostyle

Ігоре привіт та з Новим Роком!
Ігоре,в мене до тебе прохання,якщо можеш,напиши будь-ласка на рахунок Ретро фм
http://www.retro.ua/spip.php?rubrique6#,
я восени писав,відповідали,а зараз мовчок,вже ж немає терпіння,ну скільки можна,виключили передавач і все  :evil:
Може їм на зателефонувати?!
P.S Ігоре,тобі нарешті прийшов лист від ТАВРу?  
  •  

Ігор

Привіт Денисе, і тебе вітаю з Новим Роком!
Тільки що на Ретро написав. Від Тавру лист не прийшов, зараз ще їм напишу.  
  •  

Ігор

Відправив ТАВРу перший раз коли відправляв сіла батерея. Потім увімкнув і відправив ще 2 листи. Нехай читає!  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13762...Нехай читає!
нехай справляють,бо... :evil:  
  •  

Ігор

Якби можна було написати тим кого вони бояться...  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13764Якби можна було написати тим кого вони бояться...
Я теж уже думав написати і в Нацраду з питань ТРМ,і в Укрчастотнагляд,але потім можуть бути проблеми.
P.S Вже писав і на УМХ - відповіді так і не отримав :angry:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13765але потім можуть бути проблеми.
я теж так думаю.

В мене на роботі майже все працює, і я ще поганий, а тут сидять хоть би що лінь приїхати налаштувати один раз.  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13765Вже писав і на УМХ - відповіді так і не отримав :angry:
я спробував писати, але видало помилку, пізніше з комп'ютера спробую.  
  •  

MAX

Цитата: "Ігор" post=13767
Цитата: "Radiostyle" post=13765Вже писав і на УМХ - відповіді так і не отримав :angry:
я спробував писати, але видало помилку, пізніше з комп'ютера спробую.
Берегите нервы! Если бы руководство УМХ и прочих медиа-холдингов было заинтересовано в качественной работе своих ретрансляторов, то ретрансляторы бы работали надлежащим образом! А так, "маємо те, що маємо!". :cry:  
  •  

Ігор

Цитата: "MAX" post=13769Если бы руководство УМХ и прочих медиа-холдингов было заинтересовано в качественной работе своих ретрансляторов, то ретрансляторы бы работали надлежащим образом!
а їм то яка різниця? Не вони ж слухають!  
  •  

Radiostyle

Владе,можеш прибрати помітку <немає звуку> на М1 ;)  
  •  

admin

•