Біла Церква

Автор VALENTAYN, Грудень 08, 2010, 19:38:03

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Написав програмному директору Наталії Валевській на e-mail ,
прийшла відповідь:
Денис, спасибо за информацию.
примем меры.
P.S Я все докладно розписав,і про те,що рівень звуку трішки низкий,і про те,що не вистачає ВЧ,і про потужність,і про те,що такий безлад триває вже досить тривалий час і про помилки на сайті частота 104.2,замість 106.2 у БЦ!
Завтра побачимо результати мого листа  ;)  
  •  

Ігор

Дякую :) може знайти кому можна так само написати в ТАВР?  
  •  

Ігор

Нічого собі швидкість :blink: Ретро вже працює. :super:
Рівень гучності нормальний, але якість звуку ще недуже.

На Радіо Нет перекос стерео. А на стильному з вчорашньго вечора звук став кращим.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13816Нічого собі швидкість :blink: Ретро вже працює. :super:
Рівень гучності нормальний, але якість звуку ще недуже.
Так,я теж був надзвичайно здивований такій оперативності,все зробили,як по замовленню  :super:
Мовлення з'явилося,ну буквально через декілька годин після відповіді Наталії Валевської  :bravo:

Цитата: "Ігор" post=13816На Радіо Нет перекос стерео. А на стильному з вчорашньго вечора звук став кращим.
На Нет ще й звук глухий (забагато ВЧ),і Стильне молодці,подіяли листи!
Ура! Ефір поступово налагоджується,залишився тільки ТАВР  ;)  
  •  

Ігор

І з сигналом у Ретро проблем майже немає. Звук став кращим ніж той що я почув вчора.

Зараз тиняюсь по центру Рокитного знайшов навіть місце де прийняв 102,8 чисто, от тільки руки замерзли щоб далі перевіряти :)  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13851І з сигналом у Ретро проблем майже немає. Звук став кращим ніж той що я почув вчора.

Зараз тиняюсь по центру Рокитного знайшов навіть місце де прийняв 102,8 чисто, от тільки руки замерзли щоб далі перевіряти :)
Ігоре привіт!
Прислухайся,на Ретро фм відчутний фон від передавача,ніби писк,добре чутно на голосі,коли реклама і тп.  
  •  

Ігор

Привіт Денисе! Зараз я їду в БЦ, як приїду увімкну, і спробую послухати. А то в маршрутці навряд чи зможу прислухатись.  
  •  

Ігор

Денисе, перевір будь-ласка баланс стерео на УР1.
Зараз слухаю на плеєр з підсилювачем Ретро по дорозі від Узина до БЦ, прийом непоганий у стерео, але містами трохи пошиплює.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13854Денисе, перевір будь-ласка баланс стерео на УР1.
Зараз слухаю на плеєр з підсилювачем Ретро по дорозі від Узина до БЦ, прийом непоганий у стерео, але містами трохи пошиплює.
Добре перевірю,Ігоре,слухай Ретро фм,там для тебе сюрприз ;)  
  •  

Radiostyle

Ну як сподобалось  ;)  
  •  

Ігор

Дякую Денисе почув! Слухаю, приїхав в місто якістю прийому задоволений, звук м'який. Непогано зробили.  
  •  

Radiostyle

Перевірив баланс на УР-1,имхо наче в нормі,от тільки легенький шумок на стерео відчутний,так на Ретро молодці,оперативно,якісно все зробили :bravo:  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=13856Ну як сподобалось  ;)
дякую. Дуже сподобалося:)

Схоже в центрі мій плеєр перевантажений по сигналу. Дивно, мачту бачу, а де диполі?  
  •  

Ігор

Переключив після Ретро на Стильне, і пройшовся по центру. Проблем з перенасиченням сигналу небуло взагалі.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=13863Переключив після Ретро на Стильне, і пройшовся по центру. Проблем з перенасиченням сигналу небуло взагалі.
:super:  
  •