Цитата: pavlo_r від Жовтень 05, 2014, 13:19:24
Арсен - це львівська мережа. Належала львівському бізнесмену Роману Шлапаку, але в 2009 році була продана киянам (Євротек).
http://www.evrotek.com/ua/arsen/o-seti/
Ну от, а дехто стверджуе, що я веду мову про якісь невідомі нікому місцеві супермаркети...
//
Це щось особисте -- виправдовувати прорахунки/помилки власників-злодіів (зазначу: у інших супермаркетах міста подібного не зустрічав або ж 1 випадок на декілька місяці) начебто особистими образами покупців?
, ну якщо не одна, не 2 й навіть не три (при мені декілька разів) обраховані людини це
Цитатаа образа тому що саме у тому супермаркеті тебе обрахували.
, то краще промовчу
ЦитатаА націнки, ну то тобі може здається що багато
Тоді так. Е ціна собівартости чи трошки більше собівартости у бабусь, що привозять якусь продукцію на ринок, наприклад, ягоди-овочі. Поруч стоять перекупники (чи як колись казали, спекулянти) -- червономорді, з намаганням всучити покупцю те ж саме, та дорожче й ще обважити звичайними вагами, а не електронними (стандартно, і до ворожки не ходи). Тобто іхні ціни десь йдуть на рівень супермаркетів, але бьез 10-20% знижок, котрі ті роблять для постійних покупців або для покупців на певну суму. Хоча чимало товарів вітчизняного походження супермаркети закуповують ГУРТОМ й часто продають навіть дешевше, ніж на ринку -- овочі, фрукти, цукор... Е загальня продукція, цукерки, наприклад, чи винно-горілчані. Купуючи постійно напротязі усього життя вже знаеш і чітко бачиш, де у місті починаеться найнижча цінова межа на той чи інший товар, маеш для порівняння інші торгівельні точки (такі ж супермаркети, а також магазини). Якщо, наприклад, на ринку й складах-торгточках при ринку на цукерки чи печиво одна ціна, у Фозі чи Еко на ті ж на 20-30-гривню дорожче (ну цілком логічно, питань нема), тобто вже існуе певна допустима межа, на котру власник може заробити собі, то у згаданому випадку ціни вищі навіть за згадані супермаркети. Тобто тут ЗДАBАТИСЬ аж ніяк не може
Ні, звісно, можна, маючи грубе
у кишені, не звертати уваги на подібне й купляти, наприклад, пачку сірників, що коштуе умовно 2 гривні, за 10, але то ж суті не міняе, то не мені здасться, що 10 гривень багато, то так і буде...
Туди ж і
Цитатащо твоіх проблем з хлібом не бачили
-- хтось тут бачив коменти на цю тему рівненських Форумців? Чи це, напевно, про оце:
ЦитатаУ Полтаві найкращий і найдешевший хліб саме не у супермаркетах, а у ларьках та магазинчиках - куди привозять хліб полтавських хлібзаводів.
,
Цитатау супермаркетах, де є власна випічка - часто додають багато розрихлювачів - тоді хліб уже не хліб.
,
Цитата
Інші ж просто не торкались цього підпитання, а пишуть тільки за ціни, тому нічого й нема від інших...
Цитатавбивчи аргументи, прям вбили на місці)))
Я про дві вищенаведені цитати від
fmdxua. Ну якщо для тебе без різниці істи нормально замішаний і вистояний хліб чи штучно за якусь годину "піднятий" на взрихлювачах і випечений (я не торкаюсь питання шкоди цих компонентів, бо не у темі, але теж, швидш за усе, користи дуже мало, а від іхнього великого об'ему у хлібині/батоні тим більше) -- ради бога, повторюсь: ТBОЕ право.
п.м. Обраховують -- це про 10-30 і більше копійок ... До речі, заохочувати обраховування (мовчанням) -- це "поощрять" совок, котрий звик у останні роки СРСР обкрадати та обажувати співгромадян. Раз вкажете на це -- більше не будуть. Хоч мені при продажу хліба майже ніколи не доводилось стикатись з подібним...