Автор GMB, Жовтень 15, 2013, 12:53:30
ЦитатаМикола Княжицький19 жовтня через кишеньковий пристрійВадим Денисенко і Катерина Єрмолович шукають ведучих на Новини ТВ. Канал інформаційний , так що ведучих потрібно багато. Але важливо, щоб вони розумілися на політичних, соціальних процесах і викликалу довіру у глядача. Друге навіть пріорітетніше. З глядачем потрібно вміти спілкуватися так, щоб ввечері йому хотілося почути вміло розказані історії. Колись я запропонував за такими критеріями вести Вікна своїй однокурсниці Олені Фроляк. І, як бачите ми з нею не помилилися. Якщо вам це цікаво, або ви можете когось порадити, порекомендувати з регіональних телекомпаній- пишіть до Вадима, Катерини або до мене. Я Їм передам. Термінової відповіді не гарантую, але раптом комусь поталанить знайти улюблену роботу. Прошу писати не лише номінантів, а й тих, хто готовий порадити. Мустафу Наєма не пропонувати, його таланти і так відомі:), а от когось, кого у Києві не знають можна рекомендувати.
Цитата: FMDX від Жовтень 21, 2013, 12:08:22Так что может у кого-то из вас есть местный любимый и одновременно яркий ведущий/ведущая и вы хотите, чтобы тот ещё ярче засиял на центральном телеуровне -- сообщайте о них мЫколе или Bадиму Денисенку или Катерине Ермолович, у них набор... П.С. Ггг, быстрее Мыкола запустит свой созданный за скудные депутатские сбереженья канал, нежели некий олигарх 112-Україна... П.П.М. Електронка Княжицького для пропозицій: Mykolakn@yahoo.com .
ЦитатаНа сегодняшний день"ЕспресоTV" еще неполучил рецензию навещание — Нацсовет повопросам телевидения ирадиовещания перенесрассмотрение вопроса опредоставлении каналулицензии.
ЦитатаASTRA-4A12379МГцполяризация - H-горизонтальнаясимвольная скорость 27500кСимв/сFEC 3/4