Цитата: "Crossovok" post=36784Просьба ко всем, кто уже купил! Пожалуйста, оставьте отзыв, что все работает и на деньги не кидаю. А то некоторые до сих пор опасаются кидалова. Спасибо!!!!
Навіть не сумнівайтесь у порядності цієї людини. Перший раз купляв ФМ-передавач накладним платежом. Пізніше купив TV-передавач за 2870 грн. Сума не мала. Гроші перераховував на карточку (!). Через декілька днів отримав передавач в належному стані.
Звертаюся до всіх користувачів та гостей сайту . Цікавлюся та займаюся радіотрансляцією чимало часу. ТВ-трансляцією почав займатися недавно, коли купив передавач, хоча вже давно було бажання.
ТВ-передавач, який я купив у Віталія, малої потужності (лише 1,5 Вт). А я хочу накрити сигналом село. Щоб підсилити сигнал, потрібен підсилювач потужності або ефективна антена (наприклад, Харченко, яку я збираюсь робити). Скажіть, будь-ласка, чи реально десь дістати
підсилювач потужності для діапазону дециметрових хвиль (ДМВ) (470-862 МГц) ? Десь так на Ват 10-20. Розумію, що, напевно важко дістати, там використовуються високочастотні транзистори чи радіолампи. Якщо такий підсилювач неможна знайти, то хоча б на метровий діапазон (МВ). Віталій мені сказав, що треба просити радіолюбителів, щоб зробили саморобний. Є на цьому сайті такі люди? Винагороду, як-то кажуть, гарантую (попередньо домовимося). Десь тут один користувач писав, що пропонує підсилювач на 5 Вт.
Друге моє прохання. В нас відбувається перехід на цифрове ТБ. Аналогове відходить у минуле. Скажіть, чи реально десь купити
малопотужний передавач DVB-T чи DVB-T2? Незнаю, яка потужність потрібна, щоб накрити село (десь 2-3 км). Але зрозуміло, що менша, ніж при аналоговій передачі.
Можливо і нереальні наразі мої прохання, але на цьому сайті зібралися люди, які в цьому щось розуміють. І є немало дійсно професіоналів, любителів. Тому був вимушений написати сюди. Буду всім дуже вдячний за допомогу, пораду. Тому, що, повторюю, це мені дуже потрібно!
Тепер питання до Віталія (Crossovok). Як краще добитися більшої дальності передачі ФМ-передавача, що я у Вас купив? Якщо я візьму два петлевих вібратори, наприклад куплю у Вас, я їх сам складу до кучі, щоб повісити на мачту? Вони у Вас ідуть разом із погоджувальною петлею чи ні? Підкажіть, будь-ласка.
Зарання всім спасибі!