Радіолюбителі (радіоаматори, радіопірати)

Автор Radiostyle, Вересень 16, 2011, 19:23:51

Попередня тема - Наступна тема

Crossovok

Сигнал 99-108 мгц затухнет уже в квартире соседа, а до следующего даже не дойдет.

Копоп, прочитайте какую-нибудь книгу по азам. За пару часов можете много узнать и не смешить нас тут :))))
  •  

kopop

Ігор,я не підключатиму передавач до змінного струму напряму,він працюватиме як і раніше через адаптер 12в,просто антена модулятора з'єднана з провідками його живлення   12в,потім випромінювання звідти до змінного струму,де імхо їх потужність збільшується в рази...
  •  

Opgy

Цитата: "kopop" post=46746Ігор,я не підключатиму передавач до змінного струму напряму,він працюватиме як і раніше через адаптер 12в,просто антена модулятора з'єднана з провідками його живлення   12в,потім випромінювання звідти до змінного струму,де імхо їх потужність збільшується в рази...
Если ты врубиш 90 вольт Посмотриш как модулятор дымит! )А вообще я до сих пор не вьеду что  ты  там придумал зачудить! Я ещё не разу не слышал чтоб вещали через польский усилок ,это открытие века :blink: Я так понимаю ,у тебя так?       Мда ,умееш ты народ повеселить
  •  

kopop

opgy,все не складно,беремо удлінітель двойнічок,у одне гніздо підключаємо через адаптер 12в модулятор, у друге гніздо підключаємо передаючу антену диполь,підключаємо удлінітель до змінного струму,ось і все:)
  •  

kopop

Хотів просто пустити струм на передаючу антену,але знайшов більш кращий спосіб //www.sdelaysam-svoimirukami.ru/786-stereo-peredatchik-fm-iz-mp3-pleera.html

в мене приблизно такий модулятор,тільки вихід для аудіокабелю зламався
  •  

mutico

kopop
пошерсти гугл,е китайськi пердавачi вiд сорока баксiв i буде тобi щастя...
  •  

kopop

Цитата: "mutico" post=46759kopop
пошерсти гугл,е китайськi пердавачi вiд сорока баксiв i буде тобi щастя...
:дякую: за пораду,але я до інтернет магазинів відношусь з недовірою,я краще поїду на Караваєві дачі у Києві,там є як передавачі,так і радіоприймачі типу де1103
  •  

admin

Караваєві дачі отличное место для развода.
  •  

kopop

неймовірно,але те що я здогадався подати на передаючу антену трошки струму - виявилось вірним рішенням, і я на прямій видимості прийняв на відстані 200метрів  :super:
  •  

Ігор

Пам'ятаю історію, як розвели там одногрупника. В 2004, йому продали телефон Нокіа, який працював лише в діапазоні 1900МГц. Він не знаходив в нас мережу, в ньому навіть не було російської мови.
  •  

kopop

Сьогодні розібрав свій диполь,поставив замість нього вертикальну антену, та приєднав до неї 6 спрямованих горизонтальних маленьких антенок які спрямовані на північ,південь та захід. Після цього якість звуку у передавачі стала кращою,як і радіус прийому моєї станції. І ще до кабелю антени додав у якості підсилювача потужності передавача - блочок від польської антени (щоб блочок давав на антену додатковий струм (напругу)).
  •  

Crossovok

Интересно, каким образом "6 направленных горизонтальных маленьких антенн" могли улучшить качество звука?
  •  

kopop

Забув сказати,я дещо на платі паяв,і тому звук поліпшився)))
  •  

Sid Meyer

•  

pavlo_r

Цитата: "kopop" post=46879І ще до кабелю антени додав у якості підсилювача потужності передавача - блочок від польської антени (щоб блочок давав на антену додатковий струм (напругу)).
Я колись таким способом робив підсилювач на приймальну антену для радіо. Подавав напругу прямо на кусок дроту. Мені тоді десь років вісім було  :hi:
  •