Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

sten

Цитата: "yes111" post=21118І що - було? Я, на жаль, пропустив. А на сайті каналу щось не видно. Останній випуск "Підйому" лежить, начебто, ще за 2 квітня.  :dunno:
http://tvhall.tv/php/channels.php - архив телеканалов Украины, здесь есть запись Подъема за вчера.  
"Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц"
Михаил Грушевский
  •  

autorun

У видео впринципе ничего серьйозного, но если нужно кому-то, то я записал вчера отрывок через vlc просто телек смотрю вот http://www.youtube.com/watch?v=-8CsShHYyCI&context=C4ce35dcADvjVQa1PpcFMvPqafU4oUwsy2lHvcArvKUi55RQEfOzg=
Извините обрезать нужную нам тему, некогда было :)  
RADIO - ❤
  •  

yes111

Огромное спасибо за видео! :super:
Хотя по теме и действительно почти ничего.  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=20769А я вчора бачив по ICТV.
Воно ICTV Корисні новини 30.03.12  ;)
Не зміг записати через плейер. :oops:  
  •  

yes111

Дякую за відео.  :дякую:
Сподіваюся, Вам ніхто не стане закидати через "непрофесіоналізм".  :lol:
Зрештою, технічна досконалість і художня виразність у даному випадку не мають жодного значення. А по суті: Соня хвацько запевняє, "що радіо буде те саме, бо збережеться той самий ФОРМАТ". ІМХО, доволі спірне твердження. Бо жодного слова щодо ведучих "старого" складу "Мелодії" - Наталії Борцової, Оксани Новікової, Костянтина Рубіна, Ірини Кошманової, Олександра Ладижинського, Олега Воліна, Олександра Шевчука та інших, - я досі ще нічого конкретного ніде не почув. Може, я десь не там шукаю? Або питаю не в тих людей?  
  •  

yes111

Близько 01:30 я звернув увагу на те, що в передачу звичайної музичної програми на "Мелодії" почали вставляти якийсь дивний позивний: "Славянское радио. Слушайте нас на slavyanskoe.ua". Голос накладений просто поверх звичайного "мелодійного" джинглу, доволі незграбно. Зайшов. Побачив приблизно таке:

Лінки на онлайн-мовлення на сторінці "Славянского" вказують на http://slavyanskoe.ua:8080. При цьому саме мовлення наразі ідентичне до того, яке йде з серверів "Мелодії". Наповнення зберігається, нібито, те саме, що й було протягом останніх днів на "Мелодії", теги у програвачі теж "Мелодійні" - ті самі, які ми тут нещодавно так жваво обговорювали. Але за майже дві години жодної української пісні я досі так і не почув.

На сайті "Мелодії" - жодної інформації або пояснень. То чого нам з вами варто чекати протягом найближчого часу? Що в нас з'являться одразу дві недо-"Мелодії"? Відкритим також залишається питання: хто саме працюватиме на кожній із них?  :dunno:  
  •  

Гвоздецкий

Интересно, надо будет днем послушать.  
  •  

REX

Может быть из-за появления Мелодии на частотах Дачи от Тавра, прежние собственники решили оставить Мелодию, но т. к. бренда у них нет, будут вещать под другим именем в онлайне.  
  •  

АДВ

Цитата: "REX" post=21181Может быть из-за появления Мелодии на частотах Дачи от Тавра, прежние собственники решили оставить Мелодию, но т. к. бренда у них нет, будут вещать под другим именем в онлайне.
Так,тому що незабаром сайт мелодії буде вже перероблено під тавр,а старе інтернет-мовлення вирішили зберегти  
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

yes111

З форуму на сайті "Мелодії":

>Написал: Коля ()
>Дата: 05 April 2012 08:08

>оставшаяся часть контента Мелодии у предыдущего владельца теперь будет звучать под этим позывным.

"Якщо земляного черв'яка розрізати навпіл, то продовжує жити лише її передня частина. У задньої частини в розсіченому місці утворюється хвіст, то ж у неї з'являються два хвости. Але голови у неї нема, харчуватися вона не може, то ж неминуче загине. - Радіо "Мелодія": про це варто дізнатися! (с)".

А якщо серйозно - сумно, панове! Щиро кажучи, я до останнього сподівався, що сигнал "Мелодії", який досі йшов в інтернет, спочатку просто подадуть на передавачі "Дачі". А далі просто додаватимуть у сітку мовлення ті програми, які зараз тимчасово не виходять. А вже тільки потім, в разі потреби, можна було б якось плавно і красиво розділити - звісно ж, заздалегідь попередивши про це слухачів і пояснивши їм, чому й навіщо це робиться. А так сильно нагадує якесь рейдерське захоплення.  :angry:

І ще. Наскільки я розумію, українська музика до "залишків контенту Мелодії" не входить взагалі - принципово?  
  •  

yes111

Відповідь з форуму "Мелодії":

Re: "Славянское радио" - що це ?!
Написал: Sergey Voronov ()
Дата: 05 April 2012 11:11

Здравствуйте, Олег.
Радио - это же не червяк, тем более Мелодия :)
У торговой марки Мелодии новые хозяева. Они уже скоро запустят Мелодию, и она снова зазвучит в радиоприемниках.
Моим начальством было решено оставить поток, который сейчас идет, переименовав в Славянское радио и оставив программы, которые у нас остались от радио Мелодия.
Я не собираюсь обсуждать мысли руководства.
Поток Мелодии поддерживался, в ожидании, когда новая Мелодия зазвучит. Сейчас просто таким вот способом решили сообщить, где можно будет нас услышать. Возможно, немного нетактично.
1.Украинская музыка будет - но не в таких количествах.
2.Бывает.

http://www.melodiya.ua/forum/read.php?3,3954  
  •  

iskostya

Интересно - будет ли далее кто-то продолжать утверждать - запуске мелодии в фм  силами старого состава менеджеров и ведущих :-)  
  •  

REX

А почему Карпий после лишения частот Мелодии не пустил Мелодию на частотах Перець ФМ? у него этих частот много по Украине. Или Перець популярнее Мелодии?  
  •  

REX

Известна точная дата запуска Мелодии на Даче?  
  •  

admin

а нельзя не оставлять по 2 сообщения сразу?
или для краматорских это слишком сложно?  
  •