Про радіоприймачі

Автор Smart, Лютий 23, 2011, 19:45:58

Попередня тема - Наступна тема

Саня

http://qmarket.com.ua/index.php/cPath/139 вроде неплохой магазин.По Киеву с доставкой на дом.
  •  

fmdxua

Я купив свій Eton G8 у Запоріжжі  в магазині "Мир приемников", зідзвонився по телефону (050) 341-77-64 - Ігор (UT4QF). В один день подзвонив, наступного вже дня прийшов у Полтаву приймач по "Новій пошті".
Ссилка: http://mirpriemnikov.zp.ua/down_for_maintenance.php?osCsid=a0ahovcg554ah9gc1ubph8eq92
Хоча вже більше року на сайті пишуть, що магазин не працює, насправді працює і у них є все те ж, що у магазині:
http://www.mirpriemnikov.ru/
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

digitalif

•  

sanyo

Хорошие приемники конечно это отлично.Но к примеру -я себе такой заказал он пришел и мне он он не понравился.Если можно вернуть его то это хорошо а так...Кстати я смотрю тут много жителей областных центров где в принципе прием в самом городе отличный-вопрос таков 1.а смысл тогда брать в таком ценовом диапазоне приемники если сигнал у вас и так неслабый и 2.Если человек живет в зоне неуверенного приема неужели все-таки приемники типа degen или tecsun по чувствительности  будут иметь такие большие различия с простыми kipo или им же подобные в плане приема?
  •  

AlexFM

•  

kopop

Цитата: "sanyo" post=45169неужели все-таки приемники типа degen или tecsun по чувствительности  будут иметь такие большие различия с простыми kipo или им же подобные в плане приема?
по чутливості вони суттєво не відрізняються,я наприклад собі скоро придбаю радіоприймач типу  MASON (тому що знаю  що він нормально ловить тропо,цифрова індикація частоти,є нижній дипазон УКХ,а я його саме для тропо і беру). Недавно купив  VITEK 3583,якість звуку як у дегена,тропо не ловить :sick:
  •  

дрон

Цитата: "sanyo" post=451691.а смысл тогда брать в таком ценовом диапазоне приемники если сигнал у вас и так неслабый и 2.Если человек живет в зоне неуверенного приема неужели все-таки приемники типа degen или tecsun по чувствительности  будут иметь такие большие различия с простыми kipo или им же подобные в плане приема?

Все зависит от того, чего человеку нужно - просто слушать местный эфир (и больше ничего).
Здесь можно обойтись аппаратами попроще.
Или отслеживать дальние прохождения не гадая что это у тебя в приемнике звучит какой-то "фантом", гармоника, или таки дальняя станция. Это на УКВ и FM.
Если кроме этого есть желание принимать пиратов на СВ и КВ, авиационные маяки на ДВ и СВ, дальнюю авиационную связь на КВ, связь на море и прочие служебные радиостанции, то нужно брать аппарат посерьезней.
  •  

fmdxua

Кстати я смотрю тут много жителей областных центров где в принципе прием в самом городе отличный-вопрос таков 1.а смысл тогда брать в таком ценовом диапазоне приемники если сигнал у вас и так неслабый и 2.Если человек живет в зоне неуверенного приема неужели все-таки приемники типа degen или tecsun по чувствительности будут иметь такие большие различия с простыми kipo или им же подобные в плане приема?
Приймачі Kipo і Degen(або Teсsun)- це як небо і земля. І по чутливості і по вибірковості. Kipo дуже боїться сильних сигналів, тому він більш-менш нормальний лише подалі від передавачів. Якщо живеш поблизу хоча б однієї станції, то прийом віддаленіших - ускладнений. Degen,звісно те ж не зразок прийому,але,на мою думку, мінімум того, як має працювати приймач.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

digitalif

Хоча живеш у великому місті і дефіциту якості прийому не відчувається, іноді кортить прийняти якусь станцію із області або просто пройтися по коротких хвилях. Деколи їдеш в село, до бабці, цікаво промоніторити ФМ-ситуацію в сусідній області та послухати любителів та раідохуліганів без побутових перешкод. Окрім високої чутливості та вибірковості дегени та тексуни мають точніше відображення частоти і більше діапазонів на борту.
Зараз прицілююся до Tecsun PL-380 та Degen DE1126. Ці приймачі мають розміри порівняні із мобілкою. Не завжди зручно возити із собою габаритний (на фоні останніх двох) Tecsun PL-600.
  •  

kopop

Сьогодні придбав кіпо KB-7088AC,шипить,приймає лише сильні сигнали з КРТПЦ,РАТЕЛівські сигнали не приймає,якщо послухати ур1 на 105.0 - треба облаштовуватися на 105.2,я думаю що це бракований радіоприймач
:(
  •  

fmdxua

kopop, а де саме в Києві ти живеш? А коли купував приймач, там всі нормально приймались?
  •  

kopop

Цитата: "fmdxua" post=45245kopop, а де саме в Києві ти живеш? А коли купував приймач, там всі нормально приймались?
на нивках,швидше за все,це я купив бракований приймач,тому що - якщо слухати мелодію на 95.2 - то для чистого сигналу треба настроїтись на 95.4.
  •  

digitalif

для цього приймача це звичайна річ, помінявши виріб, зможеш добитися різниці мінімум в 0,1 МГц
  •  

kopop

А щодо MASON 641 які будуть відгуки???
  •  

Ігор

Цитата: "kopop" post=45248на нивках,швидше за все,це я купив бракований приймач,тому що - якщо слухати мелодію на 95.2 - то для чистого сигналу треба настроїтись на 95.4.
шкала аналогова чи цифрова?
  •