ТРМ в Київській області

Автор MrVlaDor, Серпень 03, 2010, 23:57:52

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

Просто Рокс ще той старий великим покриттям на 103,6 не славився... як зараз я не знаю...
  •  

Radiostyle

Цитата: "mikhail" post=43518Просто Рокс ще той старий великим покриттям на 103,6 не славився... як зараз я не знаю...
Spoiler
А де Ви мешкаєте,якщо не секрет?
[close]
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=43517Ну не знаю,в мене стабільно на 4+ іде  :music:
вирішив зробити ще одну перевірку. Містами ловить, містами взагалі немає сигналу. Перевірив телефоном Fly біля льодової арени Білий Барс. Також по дорозі на роботу пройшовся по всьому діапазону. Стильному із Києва заважав Хіт фм.

Колись була схожа ситуація. Сестра живе з батьком окремо, одного разу подзвонила мені, і розмова дійшла до радіо. Вона мені сказала, що в радіо Київ найсильніший сигнал, я їй доказував що навпаки, тому що в мене насилу до трійки дотягує. Відстань між нами приблизно 1,5 - 2 км.
Оновлено о 06:05:09
Цитата: "mikhail" post=43518Просто Рокс ще той старий великим покриттям на 103,6 не славився... як зараз я не знаю...
старий так. Ловив його лише під час проходжень. Зараз він мовить з Ратела. Сигнал не скажу що супер, але нормальний.
  •  

kopop

Днями помітив,що коли на 100.5 та 102.5 були несучі,можливо після профілактики відновлювалися, на 102.5 була повна тиша,а на 100.5 був помічений мною фон знінного струму разом з несучою.
  •  

Ігор

Схоже що Промінь мовить довше. Колись спостерігав що він вимкнувся в 00:30. Подивлюся в скільки його вимкнуть сьогодні.
  •  

Ігор

Промінь вимкнули десь о першій годині 2 хвилини. В УКХ ефірі залишилася тільки Марія.
  •  

admin

Еммануил и Культуру тоже в полночь вырубили?
  •  

admin

Кстати у стильного убрали поздравление с НГ из РДС?
  •  

Ігор

А за Еммануїл я забув. Почув пісні на релігійну тематику і вирішив що це Марія, шкода що шкала аналогова. Але судя по розташуванню то був Еммануїл. Сьогодні о півночі хочу ще раз влаштувати перевірку.
Оновлено о 09:09:59
Після першої години, була лише одна радіостанція, інші вимкнули.
  •  

kopop

Цитата: "admin" post=43954Кстати у стильного убрали поздравление с НГ из РДС?
так,вже прибрали!
  •  

Ігор

Знову увімкнув УКХ приймач, схоже що Еммануїл в мене не приймається взагалі. Прийняв УР1, Марія, Промінь і Культуру. Сьогодні знову перевірю коли їх вимкнуть.
  •  

Ігор

Не зміг почути точний час викнення, але зараз в ефірі залишилася тільки Марія.
  •  

Ігор

Немає мовлення Майдану :(
  •  

Ігор

Схоже що всі УР мовлять до першої години, зараз в ефірі всі три канали.В день в мене приймався ще якийсь УР1, зараз він вимкнений.
  •  

Ігор

Всі три вимкнулись о першій годині і одній хвилині.
Тільки що на 2 прийняв Еммануїл.
  •