Радіо П'ятниця (екс РУД, Super Radio)

Автор Zheka, Березень 17, 2011, 17:22:46

Попередня тема - Наступна тема

yes111

Цитата: "admin" post=21925спасибо, что указали мне на дополнительных идиотов

Если все окружающие кажутся идиотами - быть может, это повод задуматься?  
  •  

admin

Неа, история доказывает что массы обычно ошибаются.

И я не считая идиотами тех людей которые не занимаются фигнёй, так что не волнуйтесь.  
  •  

Smart

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
  •  

Smart

вещание возобновилось в Ровеньках  
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
  •  

asulqu

Я считаю, что формат Супер-Радио - не чистый Hot-AC, потому что Супер-Радио - это смесь музыки 90-ых (в большинстве), 2000-ых и новой музыки. Я заметил, что по выходным - да, согласен, это Hot-AC, хотя с небольшой примесью 90-ых; а по будням на Супер-Радио всё же старая музыка преобладает над более новой. Именно поэтому мне кажется, что формат Супер-Радио - AC/Hot-AC.  
  •  

Ігор

Таке враження що на Супер радіо трохи добавили ВЧ і прибрали НЧ.
Побільшало української музики, і трохи змінився плейлист.
  •  

admin

сдохло обсуждение Суперпупера :)
  •  

AlexFM

Цитата: "admin" post=24579сдохло обсуждение Суперпупера :)

Куражу не хватает. Все ждали Супер, а получился ПОпер.
  •  

Ігор

Я Супер мабуть вже місяця 2 слухаю. Мені майже те що треба.
  •  

AlexFM

Цитата: "Ігор" post=24586Я Супер мабуть вже місяця 2 слухаю. Мені майже те що треба.
Не, станция с вполне приемлемым форматом, но несоответствует названию.
  •  

Ігор

Супер, це поняття "розтяжиме", і кожен сприймає по своєму. Краще радіостанціям не давати такий позивний (імхо).
  •  

corazon

У Львові і далі йде місцевий ефір, музика нон-стоп і місцева реклама. Немає ні української, ні російської музики.
  •  

Ігор

Мені не дуже подобається сигнал Супера в Києві. По Одеськиї трасі часто "пошиплює" там де інші радіостанції впевнено приймаються, вдома теж телефоном важко виловити.
Сильнішими приймачами можна приймати, навіть у русі. На вихідних спостерігав що в дома на обох приймачах сигнал може зникати на пару секунд.
  •  

vital-fm

"Супер радіо" підготувалось  до планової перевірки, вночі крутять українську музику, переважно російськомовні пісні.
Російськомовної музики в рази  більше вдень, нагадує день відкриття і кілька днів потому.
Вони б визначились, що крутити в ефірі.
  •  

Ігор

•