Тропосферне проходження

Автор E.v.g., Червень 25, 2009, 03:13:26

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Цитата: "SFC" post=6535
Цитата: "Ігор" post=6531Думаю спробувати стару полячку переробити повністю під метрову.

это каким образом ты хочешь такое сотворить? :woohoo:
для початку викину дециметрові "вуси" і поставлю метрові.

Поляризація там горизонтальна.  
  •  

SFC

и что они у тебя будут принимать, эти "метровые усы"? B)
или ты и рефлектор решил заменить на "метровый"? :P

может проще сделать новую антенну? ;)  
  •  

SFC

лучше не морочь себе яйца, а сделай наконец маме телик B)  
  •  

Ігор

Цитата: "SFC" post=6540может проще сделать новую антенну? ;)
можна й так, тому я і питаю;)  
  •  

Ігор

Цитата: "SFC" post=6543лучше не морочь себе яйца, а сделай наконец маме телик B)
це краща ідея. Якби в мене був компютер і нормальний інтернет слухав би через інтернет, а так мучусь.

Відкладу ідею з антеною, займусь телевізором.  
  •  

SFC

•  

SFC

Цитата: "Ігор" post=6546слухав би через інтернет

именно так я и поступаю и не заморачиваюсь. вообще не знаю что такое радиоприемник ;)  
  •  

Ігор

Від приймача я відмовлятися не буду, тому що слухаю радіо наприклад в дорозі на роботу.  
  •  

zoz

Цитата: "pavlo_r" post=6474
Цитата: "zoz" post=64735 ТВК а Ковелі була профілактика , було чути звук від каналу Інтер(Львів) 170км,
Яке відношення 5 твк має до 6-го?

Вибачєйте , неправильно написав, точно шостого 6ТВК, Перший національний.
Була профілактика всіх релейних передавачів  
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=6531Не знаю фішка в них чи ні, але на Стильному у Києві і БЦ звук нормальний.
Ігоре напевно ти наврочив,сьогодні включив Стильне,а там звук якийсь глухий (забагато низьких частот).Може щось зі спутником?  
  •  

zoz

Цитата: "Radiostyle" post=6778
Цитата: "Ігор" post=6531Не знаю фішка в них чи ні, але на Стильному у Києві і БЦ звук нормальний.
Ігоре напевно ти наврочив,сьогодні включив Стильне,а там звук якийсь глухий (забагато низьких частот).Може щось зі спутником?
В Дубровиці і Зарічному звук на Стильному ,якби взяти на еквалайзері і всі частоти загнати в мінус  
  •  

zoz

А з якого супутника йде трансляція? Раніше це був 16Е , а зараз?  
  •  

admin

16 ніколи не був для роздачі у регіони

роздача на регіони, якщо пам'ять мені не зраджує, завжди була у комстримі на 4,8Е  
  •  

Ігор

Цитата: "Radiostyle" post=6778
а я то думаю чому це я з басом мучився сьогодні? І одного разу їхав на роботу помічав теж саме.  
  •  

Vova.UA

Після відключення Мелодії у Львові, зранку і ввечері стало чути Radio Zet на 107,0 і 107,4
Зате , після включення Супера, про 92,0 можна забути ...  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •