Про радіоприймачі

Автор Smart, Лютий 23, 2011, 19:45:58

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

zoz писав(ла):
ЦитатаРадіо Бі Ей (ВА) -білоруська радіостанція , а частота 106.2 це передавач з міста Брест  http://www.protv.net.ua/46232-radio-bi-yej-18-let-s-vami-18-let-dlya-vas.html  .
Доречі в ранішніх проходженнях в нас її теж чути.
Ну значить ще щось проходило на 106,2 з України, бо ведучий говорив українською, а коли діло до джинглів ішло - сигнал як на зло зникав. Потім на кільки секунд вимовили щось російською і представились, як БІ-ЕЙ радіо.
Ц так само як зі 102,3: повернешся на право - ФМ Галичина, а на ліво поляки.
P. S. Дякую за інформацію  
  •  

Vova.UA

Цитатаа також 103,4 -здогадуюсь, що Житомирська хвиля.
ту Житомирську хвилю де тільки не чути :laugh: :laugh: :laugh:
Цитатаа звук трохи хрипить на Kiss та сильно на Мелодії, і з цим треба щось робити, бо діє на нерви.
На Кісс, здається, вже трохи менше. А Мелодія сильно хрипить. І на плеєрі Самсунг теж, хоча на ньому більше ніодна станція не хрипить.

А на 106,2 я теж щось приймав \"напливами\", але то вроді - словаки.
ЦитатаЗабігав сьогодні в універмаг на пл. Ринок. Деген ДЕ1103 вже 550 грн. Вчасно я його придбав )))
побачили, що попит появився :woohoo: :side:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Тільки як підмітив продавець, що беруть такі приймачі не для того щоб просто слухати. За ними приходять як правило радіолюбителі, тому навіть спочатку пробував розказати, що такого потужного радіва мені не треба :lol: , але на цьому ми швидко порозумілись. Правда в тому, що і я брав Деген не для того, щоб Львівську хвилю слухати, для цих цілей в мене і без нього техніки достатньо, тому навіть за 550 гривень взяв би, просто встиг, як то кажуть в останній момент, що й приємно B)  
  •  

Vova.UA

Цитатаберуть такі приймачі не для того щоб просто слухати
Ага :blush:  рука аж сама тягнеться покрутити валколдером :cheer:
Цитатане для того, щоб Львівську хвилю слухати
Це точно, на 100,8 в стерео високі частоти деколи трохи шкварчать. Але то я на багатьох приймачах спостерігав. :(  
  •  

pavlo_r

Володя, а Ви свій Degen не пробували тестувати в центрі Львова? Бо в мене там окрвм львівських станцій і завад від них же нічого нечути, а в інших районах міста ще не перевіряв.  
  •  

Vova.UA

pavlo_r писав(ла):
ЦитатаВолодя, а Ви свій Degen не пробували тестувати в центрі Львова? Бо в мене там окрвм львівських станцій і завад від них же нічого нечути, а в інших районах міста ще не перевіряв.
Ні, не мав можливості. Ну але якщо в Рясному Львівська хвиля починає прийматися від 100,4, то в центрі невідомо, чи щось зловиться. Хоча, на плеєрі я ловив \"Сокаль\" біля стадіону \"Укрвїна\"
А центр - в ямі, там мабуть прийом - не дуже ...  
  •  

pavlo_r

Vova.UA писав(ла):
ЦитатаА центр - в ямі, там мабуть прийом - не дуже ...
Так отож  
  •  

Vova.UA

Коли буде час і погода - загляну в центр.  
  •  

pavlo_r

Vova.UA писав(ла):
ЦитатаКоли буде час і погода - загляну в центр.
А я в центрі постійно і за будь-якої погоди, в інші райони вирватись буває проблемно  
  •  

Vova.UA

Не витримав ))) Дуже хотілось заглянути всередину :laugh: :laugh:
Динамік - 1 ват, значить новіша серія. В старих було 0,25. Не дуже акуратна зборка, помітно залишки клею .

ЦитатаТак-же в приемнике неполноценно развита чувтствительность по ПЧ: резисторы R208, R209 на схеме, если их подобрать, то можно еще выиграть.
Тобто дати більший, чи менший опір, і на скільки ?  
  •  

AlexFM

Vova.UA писав(ла):
ЦитатаНе витримав ))) Дуже хотілось заглянути всередину :laugh: :laugh:
Динамік - 1 ват, значить новіша серія. В старих було 0,25. Не дуже акуратна зборка, помітно залишки клею .

ЦитатаТак-же в приемнике неполноценно развита чувтствительность по ПЧ: резисторы R208, R209 на схеме, если их подобрать, то можно еще выиграть.
Тобто дати більший, чи менший опір, і на скільки ?

Честно- не помню. Кажись по 8.2КОм кидал, однако подбирать надо. Каждая мондель - почти индивидуальность. Лучше почитать PDF, но опыт показывает, что личная смекалка (нет такого слова в английском) решает много вопросов!  
  •  

kart

хлопці який радіоприймач порадите мені купити:DEGEN DE 1103 Tecsun S-2000 Tecsun PL 600 Бо kipo надоїв.  
  •  

neekeri

Цитата: "kart" post=4318хлопці який радіоприймач порадите мені купити:DEGEN DE 1103 Tecsun S-2000 Tecsun PL 600 Бо kipo надоїв.

:cheer:  цікавий вибір в тебе  :)  Кіпо набрид.. бери Tecsun S-2000  ;)  
  •  

kart

Не хочу надто дорогий  
  •  

Ігор

А що краще по прийому? DЕGЕN чи автомагнітола з цифровим налаштуванням?  
  •