Про радіоприймачі

Автор Smart, Лютий 23, 2011, 19:45:58

Попередня тема - Наступна тема

kart

Цитата: "Ігор" post=4321А що краще по прийому? DЕGЕN чи автомагнітола з цифровим налаштуванням?
Та звичайно автомагнітола лае я хочу простий радіо приймач або DEGEN DE 1103 або Tecsun PL 600  
  •  

Vova.UA

Цитата: "kart" post=4318хлопці який радіоприймач порадите мені купити:DEGEN DE 1103 Tecsun S-2000 Tecsun PL 600 Бо kipo надоїв.
Думаю, краще PL 600. Я правда, ним не користувався, але від Дегена, яким зараз користуюсь, чекав кращих результатів  :dry:  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

digitalif

kart,
де будеш купувати?

може я б тобі свій PL-600 продав?  
  •  

pavlo_r

Цитата: "Ігор" post=4321А що краще по прийому? DЕGЕN чи автомагнітола з цифровим налаштуванням?
Автомагнітола PIONER моєму Дегену програє.

Цитатаале від Дегена, яким зараз користуюсь, чекав кращих результатів
Не знаю як там PL-600, але я своїм 1103 задоволений  
  •  

kart

Цитата: "digitalif" post=4341kart,
де будеш купувати?

може я б тобі свій PL-600 продав?

Ні дякую  
  •  

kart

Цитата: "pavlo_r" post=4350
Автомагнітола PIONER моєму Дегену програє.

Цитатаале від Дегена, яким зараз користуюсь, чекав кращих результатів
Не знаю як там PL-600, але я своїм 1103 задоволений
мене ще цікавить який радіоприймач краще приймає  
  •  

АРТЁМ ИВАНОВИЧ

по длительному опыту использования различных агригатов для радиоприёма деген и тексун действительно в данный момент выходят в лидеры, просто автомагнитолы немного лучше из-за того что они аложены в металические корпуса и в качестве антенн у них частично используется сам автомобиль. а если сравнивать без всяких наворотов в домашних условиях то девайсы написанные выше в числе лидеров!
для человека интересующегося какое радио принимает лучше - чем меньше наворотов тем лучше и стабильней аппарат будет работать. мой выбор - деген 1103,на даль по фм он показал лучший результат!  
  •  

Ігор

Я в дома використовую автомагнітолу. Такий варіант використовую з 2006. Приймає дуже добре, вибірковість теж нормальна до цього слухав кіпо то мучився з вибірковістю. Але  треба з трохи поморочитися з підключенням.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "АРТЁМ ИВАНОВИЧ" post=4355мой выбор - деген 1103,на даль по фм он показал лучший результат!
а в мого, таке враження, що чутливість "плаває". Деколи може деякі станції приймати на рівні Кіро. Дуже чутливий до перешкод. Деякі станції хриплять, особливо, коли в наушниках слухати. І шуму в стереорежимі на деяких станціях багато. Батарейки жере ужасно.
І то я вже був його поміняв, бо на попередньому екземплярі майже всі станції хрипіли.
Ну і ручки регулювання гучності не хватає  :unsure:

Якщо поритися на Радіосканері, то можна знайти, як з цим всім боротися, але в мене зараз нема для цього часу і натхнення ...  
  •  

SFC

Цитата: "Vova.UA" post=4384а в мого, таке враження, що чутливість "плаває".

как может "плавать" чувствительность? ару может работать не стабильно, дело другое.  
  •  

Vova.UA

Цитата: "SFC" post=4386ару может работать не стабильно, дело другое.
Цитую Alex FM: "у него нет АРУ на ФМ!"

ну просто деколи якось дуже паскудно ловить. може це залежить від заряду батареї...
От коли тропо - то так, ловить станції, про які я раніше навіть не знав. Інші приймачі, які в мене є, їх не ловлять ні за яких умов.  
  •  

mihaylin

Посоветуйте пожалуйста срочно какой приемник будет на уровне Degen DE 1103 ловить дальние FM-ки. Интересует именно портативный чтобы размерами был не больше вышеуказанного агрегата. Что скажете о моделе 1105?  
  •  

Vova.UA

Цитата: "mihaylin" post=4395Что скажете о моделе 1105?
http://www.radioscanner.ru/forum/topic22452.html
а 1103 не такий вже і великий, у велику кишеню залазить  ;)  
  •  

SFC

нахрена вам эти "дальние фм-ки"? вам что, "ближних" или интернет не хватает? у меня вообще нет как-такового приемника. вернее, он есть и даже в компе есть, только я им не пользуюсь вообще. хватает от-лайн радио с головой! нафига себе голову заморачивать всякой ерундой. я понимаю коротковолновиков-любителей. для их это спорт. а здесь что за спорт? сегодня поймал, а завтра - кукиш! :P  
  •  

mihaylin

Ну я ж не спроста написал)) Значит надо, чтобы как можно дальше от города было слышно определенные станции)
P.S. Ну и я все же жду еще каких-то советов по аналогам 1103  
  •