Vova.UA, по кількох днях користування своїм Дегеном можу зробити деякі висновки:
Спочатку я трохи боявся, що в кінці до назви приймача доведеться додати \"...ерат\", але цього не сталось. В моїй жовківській квартирі, як виявилось багато завад, котрі впливають на прийом, та й часу тестувати не було. Як і обіцяв - привіз свій екземпляр на рідні села. Отож точка прийому Буський район, село Чаниж. Приблизні відстані по прямій:
Львів 56 км;
Тернопіль 93 км;
Луцьк 92 км.
Окрім стабільного прийому радіостанцій зі Львова, впевнено приймалось радіо Сокаль (глушило Львівську хвилю) та ФМ Галичина з Бродів та Радехова, і УР1 (100,2 102,8 106,5). Постійний прийом, який, проте залежав від конкретного розташування приймача був з Тернополя: 88,1 Радіо 24, 102,3 ФМ Галичина (найкраще, 104,1 Наше Радіо та 104,9 Мелодія (в суботу вечором там деякий час Наше радіо грало);
з Луцька - 88,3 УР1, 88,7 Радіо 24 (трохи Ера заважала), і найкраще 106,9 Люкс (я його навіть в Жовкві чую);
З рівненських найвпевненіше чомусь ловилась Ера (це якщо не рахувати проходження в п\'ятницю)105,1, іноді було Радіо 24 та ще рідше Мелодія. Постійно присутнім був звук УТ1 (83,75), втім, з Тернополя теж його чути (99,75). Приємно здивував постійний, хоч і дуже слабкий, сигнал Нашого радіо з Хмельницького (зникав лише тоді коли весь ефір забивали турки). А ще прийняв слабкий сигнал на 106,2. Говорили українською і позивні звучали, здається, B-A Radio (БІ-Ей Радіо), а також 103,4 -здогадуюсь, що Житомирська хвиля.
Додано: 18-07-2011 23:17Сьогодні натрапив на непогане проходження з півдня - вперше прийняв 92,5 радіо Культура та 101,4 Твоє радіо (Галю заглушило нафіг). Крім них були присутні майже всі Франківські та Чернівецькі станції, де частоти з львівськими не співпадали. Також грало радіо Нова та Мюзік радіо з Нововолинська.
От і ніби все по прийому. звісно було ще чути купу поляків, але це надто довго описувати. Все що ловилось в ці дні приймав на розкладений телескоп.
Тепер про сам приймач.
До нього не можна вжити критерій шановного Адміна, про прирівняння звичайного приймача до Дегена зі складеною антеною. У мого не так: там, де звичайні приймачі витягують весь львівський ефір він на складений телескоп тільки кіловатники й чує і то зі шумом. При порівнянні з автомобільним Піонером останній лишається далеко позаду. Так як коли Деген витягує дальні станції, Піонер на тому ж місці тільки місцеві і ловить. Індикатор батереї в мене працює добре, а звук трохи хрипить на Kiss та сильно на Мелодії, і з цим треба щось робити, бо діє на нерви.
P. S. Назнімав купу відео, може завтра щось викладу.