Про радіоприймачі

Автор Smart, Лютий 23, 2011, 19:45:58

Попередня тема - Наступна тема

Radiostyle

Учора мені у спадок дістався ось такий можна сказати раритет

Альпинист 320
  •  

Ігор

Можна слухати Промінь :)
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=31306Можна слухати Промінь :)
Мабуть...його треба ще трохи "підлампічити",там і кабель якийсь відразаний,буду розбиратися  :music:
  •  

Ігор

Удачі ;)
а мені один дядьо на роботі дав підлампічити Океан-209. Схоже до цього він сам в ньому рився, не зважаючи на прохання не лізти в нього.
  •  

Radiostyle

Цитата: "Ігор" post=31309Удачі ;)
:дякую:
Цитата: "Ігор" post=31309а мені один дядьо на роботі дав підлампічити Океан-209. Схоже до цього він сам в ньому рився, не зважаючи на прохання не лізти в нього.
Ну і як,справив?
Чи ще тільки розбираєшся?
  •  

Ігор

Він сказав що приймач нічого не приймає, приніс до дому, покрутив, приймає. Тільки в ньому був занижений рівень гучності, добавив резистором всередині. Завтра віддам.
Говорить що в них на дачі модно щоб у кожного грало радіо, а він собі теж хоче :)
  •  

Crossovok

Небось, в бомбоубежищи принимал? )
  •  

tandem33

Цитата: "Ігор" post=31309Удачі ;)
а мені один дядьо на роботі дав підлампічити Океан-209. Схоже до цього він сам в ньому рився, не зважаючи на прохання не лізти в нього.
Так Океан-209 - суперова штука, особливо для прийому СХ, ДХ і КХ. "Зеркалок" і "фантомів" не ловить зовсім, чутливість нічим не гірша за китайські чи японські аналоги. Підключення зовнішньої антени у вигляді довгого кабеля суттєво покращує прийом навіть на СХ і ДХ. Тільки приймати слід виключно на батарейках, через мережу багато поміх і гудіння від трансформатора. Словом, казка та й годі!

Недоліків два - УКХ тільки нижній, треба переробляти і на КХ відсутні діапазони на 19 та 16 метрів.
  •  

Ігор

Мені сподобався цей приймач, СХ приймав навіть у моєму будинку, де інші зовсім не приймали.

Щодо гучності: інші ОКЕАНи 209 теж тихі?
  •  

tandem33

Цитата: "Ігор" post=31580Щодо гучності: інші ОКЕАНи 209 теж тихі?
Да не сказав би, що вони тихі. У мене щоправда резистор на гучності старенький, пластини в ньому "відлипають"місцями, звук то тихіше, то голосніше робиться. Но то не проблема, просто роблю голосніше і всього вистачає.
  •  

Serhiy1970

Интересный HD тюнер Sony XT-100HD

Цена $99.
  •  

Radiostyle

•  

Misha

Де можна купити у Львові добрий радіоприймач? Можливо порадите якісь магазини
  •  

Vova.UA

Цитата: "Misha" post=31682Де можна купити у Львові добрий радіоприймач? Можливо порадите якісь магазини
Радіоринок.
Доречі , бачив PL-660 1300 грн  :blink:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

AlexFM

Цитата: "Vova.UA" post=31683
Цитата: "Misha" post=31682Де можна купити у Львові добрий радіоприймач? Можливо порадите якісь магазини
Радіоринок.
Доречі , бачив PL-660 1300 грн  :blink:

Простите, а сия сумма... Как бы  не "занадто"? Через инет магазины получится вдвое дешевле, хотя я лично их ненавижу!

Есть еще варианты: знакомые описывают, что ПЛ-310 и иже с ними можно доработать ВЧ усилителями и приемник превращается в "Джек Пот"! Стоимость подобной радости варьируется от 42 до 56 загоризонтных долларов.
  •