Цитата: Radiostyle від Травень 09, 2013, 23:35:10
Який порадите більш-менш якісний приймач з ціною не більше 200 грн?!
Десь, років з п'ять тому, я ставив перед собою таке ж питанння.
Пару разів ще раніше купував дешеві маленькі аналогові приймачі з цифровою шкалою, які в якості антени використовували телефонну гарнітуру.
Перший такий купив десь у 2002 році напередодні поїздки у Европу. З ним проїхав Польщу, Німеччину, Люксембург, Бельгію і назад... Прослужив він чесно
десь з рік-півтора, потім шкала "накрилася". Наступним був аналог того першого чи-то "Чібо", чи-то "Кчібо". Він здох буквально місяці за три...
Потім FM слухав приймачем у телефоні "Соні-Ерікссон"-J230i, таким приймачем був задоволений, але у цієї моделі є вада - за два-три місяці виходить з строю гарнітура hands-free...
Тож, приблизно у 2007 році, переді мною таки ставало Ваше запитання. На той час вже з'явилися Дегени-1103, коштували вони на той час десь близько 400 грн., а така сума кусалася. Але десь за рік мені запропонували б/у-шного Дегена (однорічної експлуатації) за 300 грн., багато я не роздумував і придбав його. Чим задоволений і понині, за цей час (близько п'яти років) замінив йому антену ( телескоп зламався), і замінив акумулятори...
Обираючи модель приймача, потрібно поперше визначитись які функції потрібні.
І уявляти, що більш дешеві моделі просто швидше зламаються чи зносяться чисто механічно, першими почнуть "сипатися" перемакачі, кнопки, регулятори гучності...
Тож, на перспективу, краще купувати більш дорогі приймачі, бо затратніше буде частіше купувати більш дешевші моделі...